|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Samo ukratko : 1. Ako su gotovi preseti treba samo da remapiras kontrolere na one koje ti imas ili zelis da koristis 2.3. Ne postoji kontroler koji radi sve ono zajedno, kao i kod svih ostalih sprava - ne moras nista da dokupis ali ce ti biti mnogo lepse,zanimljivije i korisnije da kupis sve te kontrolere. Continuum i MOTORMIX bi mogli biti zamenjeni Lemurom, dok Wacom tablet i WIIMOTE su price za sebe i to sto radis sa njima jako tesko ili nikako ne mozes uraditi sa drugim kontrolerima ( za sada) 4. Prilicno lako ako nije jako komplikovan algoritam ( ako ne koriti multimaping) 5. Inace ja koristim Nuendo i napravio sam template koji koristi Kymu kao FX procesor .
Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 27-02-2008 at 08:49 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Member
|
![]() Quote:
Ti pripremi kaficu,ja nosim ratluk ![]() Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
i tata bi...
![]() ![]() autechre koristi to čudo i nisu ga ba? spominjali u fm-u ba? ne?to-mudro ?ute! Zanimljiva mi je usporedba s lex-om i eventide-om,ali ipak mislim da nije lo?e uzeti i te sprave zbog dobrih instant preseta i samog sounda-jbg-a ne mo?emo imat sve....meni i ineko nekak klima uz malo korg kp2 te alesis air fx i pokoji stompbox... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Lepo bi bilo da padne i jedan Eventide H8000 ..ehhh. Ma bice...
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
I Richard Devine, ali se to moze videti jedino na njegovom myspace profilu..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
![]()
...nemojte se paliti...ja bio kod Moritza...ma kr? običan...sve to i bolje mo?ete softverom..krekovanim naravno...sva sreća pa nije nikom uspeo da uvali ovaj shit za tolike pare
![]()
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Jes vala....manite se vi toga, ma ne treba to nikome
![]() Mada, bas sam nabasao na lep preset Eventide harmonizera u Kymi...bas je bezveze...treba mi jos 2 DSP-a da ga pokrenem ko svet...ma kome to treba ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Napokon nova generacija KYMA sistema | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 17-01-2009 04:56 PM |