|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
necu uzimati u RH robu. totalna pljacka. u susjednoj sloveniji su cijene
puuuuuno prizemnije. a na granici riskiram uvijek i uvijek je sve 5. http://www.underground-grooves.com/i...55789e9da9cca6 a nista, morat cu poslusat te yamahe... ako se pruzi prilika. hvala svima! a to da te forumi samo izblesave jos vise i bace jos u vecu nedoumicu, to stoji. poslusati savjet - o.k., ali i sam probat, to je jasno. Last edited by funksoulbrother; 26-02-2008 at 04:11 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam pre manje od godinu dana uzeo od Leshe Alesis monotire M1 Active Mk2 za lepu cenu i evo skoro godinu dana radim na njima i okej su mi za sada, umeju da me slazu po nekad ali su mi generalno vise nego okej u odnosu na ono na cemu sam pre radio i btw okej su i samo za slusanje muzike...A inace planiram da uzmem Mackie HR 624 u bliskoj buducnosti ali cu zadrzati i Alesise, monitora nikad dosta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Ja bih uzeo msp5 mnogo prije nego li alesise...
![]() |
#24 |
MAO
|
![]()
pa onda definitivno predlazem te yamahe, nije da sam ih slusoa, ali sam video da su dosta manji od alesisa, te pretpostavljam da su zahvalniji za kucne uslove.
A forum ponekad zaista pomogne, ali za zvucnike ne. Jedino detaljne recenzije ljudi kojima verujes, a rade slicne stvari kao ti u slicnom okruzenju. Moja logika mi se isplatila, jer sam na kraju ne kupujuci nista, uleteo u kombinaciju sa drugarom koji je uzeo Mackie 824, a ja za ostatak kesa pokupovao stosta i sredio studio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
MAO
|
![]()
steka je u kanadi il tako nesto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]()
ja bih
Quote:
ali evo ja sam skoro presao u drugi (manji i naguraniji) prostor gde pri istom setingu zvuce kao druga kutija i opet mogu da ih namikarim sa switchevima da mi isto rade posao. prostim recima... psiholoski i metafizicki su kutije odradjene ekstra, sto ne cudi jer ih je radio isti Akira lik koji je radio ns10-ke mada ja bih voleo blue sky system one najradije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
MAO
|
![]()
neko mi rece da je to dosta fragilna stvar taj blue sky
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Cijene koje su na onom linku u Sloveniji su i kad se oduzme porez od 22% koji dobije? ako ih ?vera? u Hrvatsku potpuno iste kao da istu robu kupi? u Hrvatskoj i ne mora? brinut za carinu i ostale stvari ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitoring bez miksera? molim savjet | aland | Monitoring | 0 | 24-06-2009 11:09 AM |
Molim za savjet! | playboy | DSP forum | 8 | 01-09-2007 12:49 AM |
molim savjet: preamp za snimanje bubnja | Dompax | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 29-05-2006 03:41 PM |