|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Imao nekad pasivne alesise, sad imam msp5...
U studiju gde sam cesto usnimavao bubanj, gitare i sl. imaju aktivne alesise mk2... od kada sam nabavio yamahe, stalno ih nosim sa sobom u taj studio, jer je razlika ogromna. ALesisi su jako muljavi, posebno losi u losim prostorima, akusticki neobradjenim, a licno mi se uvek vise svidjala kombinacija pasivnih alesisa i solidnog hifi pojacala, nego aktivnih mkII. Daleko od toga da se na Alesisima ne moze raditi, ali ako si u mogucnosti da uzmes Msp5, iako manji i prividno 'tanji', klasa su za sve pobrojano i u postu iznad. Samo me cudi da su u HR u ispoj cenovno kategoriji, kod nas su Yamahe bar 50% skuplje, a i vise
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
necu uzimati u RH robu. totalna pljacka. u susjednoj sloveniji su cijene
puuuuuno prizemnije. a na granici riskiram uvijek i uvijek je sve 5. http://www.underground-grooves.com/i...55789e9da9cca6 a nista, morat cu poslusat te yamahe... ako se pruzi prilika. hvala svima! a to da te forumi samo izblesave jos vise i bace jos u vecu nedoumicu, to stoji. poslusati savjet - o.k., ali i sam probat, to je jasno. Last edited by funksoulbrother; 26-02-2008 at 04:11 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
steka je u kanadi il tako nesto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitoring bez miksera? molim savjet | aland | Monitoring | 0 | 24-06-2009 11:09 AM |
Molim za savjet! | playboy | DSP forum | 8 | 01-09-2007 12:49 AM |
molim savjet: preamp za snimanje bubnja | Dompax | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 29-05-2006 03:41 PM |