|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Boggy, šta vi mislite, da li je bezbedno po rad zvučnika praviti ovoliki zadnji otvor sa 'S' faltama koje će se šrafiti sa četiri šrafa (2 na zadnjoj strani i 2 na bočoj) koji se pritežu na metalne navoje u drvetu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Jedino sto mislim je da taj otvor nije toliko neophodan (stari picolino to nije imao, i previse je kabinet uzan i malen da bi se to realizovalo) ... i ja bi poklopac "zakeksao" za bokove, a "S" faltu, i sve okolo zalepio... sve presmirglao i zavrsio pricu sa tim... (to sam samo ja... jel'te ![]() Za kredenac ili vitrinu... ovakav poklopac (samo da nesto "pokrije") je ok... ali za zvucnik... ne... (ponavljam ... ovo je samo moje licno misljenje.... mozda ja preterujem) Ako treba ista, sto u originalnom projektu nije planirano, zakomplikovati i poskupeti, onda je bolje zaobliti ivice unutrasnjih pregrada, i ivicu otvora za drajver sa zadnje strane... (opet... iznosim samo i jedino svoje licno misljenje) ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Hvala Boggy, za lično mišljenje sam i pitao, jer sam pomislio da ne bi bilo baš lepo da mi izpumpava vazduh i na zadnjoj strani pomalo.
![]() To sam podrazumevao pod 'bezbednost'.. Možda nisam baš upotrebio najidealniji termin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Nacrti su poslani. Budem javio kolika bi bila cjena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Super!
![]() pozdrav bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vifa PicoLino DIY pasivni monitori | Moritz | Monitoring | 45 | 17-09-2006 10:07 AM |