Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Recenzije

Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2008, 08:51 AM   #1
analog
Senior Member

analog's Avatar

Default Re: VIFA Pico- Lino

Boggy, šta vi mislite, da li je bezbedno po rad zvučnika praviti ovoliki zadnji otvor sa 'S' faltama koje će se šrafiti sa četiri šrafa (2 na zadnjoj strani i 2 na bočoj) koji se pritežu na metalne navoje u drvetu?
analog is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 12:37 PM   #2
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by analog View Post
Boggy, šta vi mislite, da li je bezbedno po rad zvučnika praviti ovoliki zadnji otvor sa 'S' faltama koje će se šrafiti sa četiri šrafa (2 na zadnjoj strani i 2 na bočoj) koji se pritežu na metalne navoje u drvetu?
Sto se tice "bezbednosti", odnosno ja to shvatam... kao... "da li ce da rikne" zbog "S" falte... onda mislim da nije nebezbedan zbog toga....

Jedino sto mislim je da taj otvor nije toliko neophodan (stari picolino to nije imao, i previse je kabinet uzan i malen da bi se to realizovalo) ... i ja bi poklopac "zakeksao" za bokove, a "S" faltu, i sve okolo zalepio... sve presmirglao i zavrsio pricu sa tim... (to sam samo ja... jel'te )... majstoru se komplikuje posao, poskupljuje (bez jakog razloga), a pri tom nisam siguran da ce to za duzi period godina i posle cestog odsrafvljivanja i zasrafljivanja.. drzati kompresiju u kutiji na pristojnom nivou. Materijal od koga radite je medijapan,... i ne treba ocekivati da ce se on ponasati isto kao i drvo... jer od drveta, tu ima samo drvene prasine... ostalo je lepak.

Za kredenac ili vitrinu... ovakav poklopac (samo da nesto "pokrije") je ok... ali za zvucnik... ne... (ponavljam ... ovo je samo moje licno misljenje.... mozda ja preterujem)

Ako treba ista, sto u originalnom projektu nije planirano, zakomplikovati i poskupeti, onda je bolje zaobliti ivice unutrasnjih pregrada, i ivicu otvora za drajver sa zadnje strane... (opet... iznosim samo i jedino svoje licno misljenje)

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 02:12 PM   #3
analog
Senior Member

analog's Avatar

Hvala Boggy, za lično mišljenje sam i pitao, jer sam pomislio da ne bi bilo baš lepo da mi izpumpava vazduh i na zadnjoj strani pomalo.
To sam podrazumevao pod 'bezbednost'.. Možda nisam baš upotrebio najidealniji termin
analog is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 03:54 PM   #4
Tomislav
Moderator

Tomislav's Avatar

Nacrti su poslani. Budem javio kolika bi bila cjena.
Tomislav is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 07:07 PM   #5
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tomislav View Post
Nacrti su poslani. Budem javio kolika bi bila cjena.
Super!

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules