|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
Moze li negde da se vidi taj spot? bas me interesuje...
|
|
|
#2 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
Hvala, evo pogledao sam...
... pesma tj. svirka je extra, mnogo mi se svidja, totalno je hiticna ... e sad, oprosti mi na neznanju ali ja ni ove nase politicare uglavnom ne znam niti me politika interesuje (dok ne sednu na kicmu toliko da treba mocuga da radi ... jbm ti zivot i vi tamo imate iste probleme... kad ce bre da nam sidju sa kicme, pa zar nije dovoljno sto nam stranci sede na kicmi, jos bi i oni malo da jasu
|
|
|
#4 |
|
Psiho
|
CHESTITAM!!!!Na RiTV-u (rijechka lokalna TV stanica) se upravo vrti spot!
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
Heatman u svakom zitu ima kukolja, uvijek bilo i bice, frenki i fm jam su sebi uzeli za pravo da istupaju sa nekim politickim stavovima i da pozivaju na bojkot i ostala s*anja i na kraju im se to odbilo o glavu... politika i muzika - no way Hose...
a sa druge strane postavlja se pitanje kolika nam je sloboda izrazavanja, sloboda pristupa informacijama i ostale stvari koje spadaju pod domen ljudskih prava... iz imena teme sve je jasno... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
Svaka čast Elemantalu na odvažnosti da uradi nešto ovako sa sve likovima pravih politicara. Hrabro nema šta!
S druge strane nešto ne vidim neki smisao u izbacivanju ovakvih pjesama i tekstova...šta mi neko ima pjevat o tome što , iskreno, i babe s pijace znaju...svi mi znamo i svi mi vidimo, al ne radimo ništa i treba da ćutimo i da se stidimo...danas ipak svi možemo da kažemo šta oćemo i nikom ništa...nema toga idiota koji će reći da ovo što se u ovom tekstu kaže nije tako - to su opšte poznate stvari i samim tim ne vidim smisao u takvoj pjesmi osim da se na nekoj "kontraverzi" pribepre publicitet... http://youtube.com/watch?v=eKAOnzaWdkc&feature=related evo fino ce vam covjek reci sve |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Moderator
|
Quote:
sa jedne strane ti kazesh: treba da se stidimo i cutimo, jer nishta ne radimo a sa druge strane kazesh da je ubacivanje politike u muziku glupo.. :/ chudno.. nishta protiv tebe, balti, al jbg.. oni su nashli nachin kako ce se izraziti i kako ce pljunuti u lice vlasti.. samo kad se setim silnih demonstracija za vreme vladavine slobodana miloshevica, tada je muzika igrala jednu od presudnijih uloga.. mada, ne bih da pokrecem sad politichke debate i da tandrljamo zajedno u prazno.. svidja mi se pesma od elementala (muzichki) a shto se teksta i poruke tiche.. nadam se da ce neko chuti to i osetiti.. ako ne osete, pretrpajte ih kreativnoshcu i morace neshto da se promeni.. to je moje mishljenje.. premda, od politike davno digoh ruke.. |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|