Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-12-2007, 11:01 AM   #21
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Elementarl:Spot nam nece prikataz nijedna tv

Quote:
Originally Posted by labrys View Post
tako je bilo i kad je edo maaajka snimija spot za pismu 'majku vam jebem' ili tako nesto..
ja se i dan danas najezim na tezinu te pesme/spota
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2007, 01:03 PM   #22
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Elementarl:Spot nam nece prikataz nijedna tv

^isto ovde..

evo skoro se i frenki neshto istripovao i izbacio pesmu fuck the police.. koju je malo falilo da potpuno cenzurishu... nakon toga je uradio pesmu gde je pljuvao po srbiji i svemu srpskom... usput je digao glas na HDZ i hrvati su izjavili da ako se emituje pesma josh jednom da ce lik zavrshiti u zatvoru.. nisu komentarisali pljuvanje po srbima nego po hdzu i hrvatskim funkcionerima.. pesma je uzasna...

i jedini koji su to kod nas osudili su BS i Marchello.. i iskreno, svaka chast, to su uradili i pred emitovanje Tompsonovog koncerta.. Napali su Hrt, ali njih je bolelo dupe..

ja nemam, iskreno, nishta protiv hrvata.. ali zivo me interesuje shta vecina ima protiv nas, jbg..

eto, ta frenkijeva pesma (da ne skrecem mnogo na politiku) nema nishta pametno recheno, a josh manje realno (po mom mishljenju).. uradjena pesma samo da bi popljuvao sve srpsko..

ni ne kapiram zashto je edo josh uvek u sklopu sa njim... uzas..

elem, @Shot: poslushao sam pesmu onomad kad ste je okachili na net.. stvarno dobra pesma... a refren kad sam prvi put chuo, mislio sam da je ljubavna pesma (haha) a ne da je toliko strogo socijalna.. jedva chekam album..

evo mala digresija, koja moze ad vam skrene paznju na to u kom vremenu zivimo.. uradio sam pre godinu dana jednu pesmu.. hmm.. niti je anarhistichka, niti ja propagiram ateizam.. samo kazem da mi se (realno) gadi crkva i sve shto oni pokushavaju da nam utuve u glavu.. bogati popovi prevaranti i tako to.. takodje sam rekao da ne verujem u Boga.. ali ne potpuno, nego u onu sliku koju "men in black" pokushavaju da nam postave kao jednu jedinu sliku boga.. rekao sam da verujem u sebe i sebi bliznje... ali.. niko nije hteo to da pusti na radiju.. iako su se vrtele moje pesme po domacim top listama.. na skcu sam (smo bili) bio prvi nekoliko nedelja sa nekim potpuno komercijalnim stvarima, i nekim malo istinitijim (na b92 recimo) ali niko nije hteo ovo da pusti... zashto? znachi, nishta loshe nisam rekao.. chak i gomila ljudi koji su chuli tu pesmu (od muslimanske veroispovesti,klasichne pravoslavne i adventistichke) potpuno su se slozili sa mojim stavovima.. u svakom sluchaju, mozete i prochitati txt na www.myspace.com/lacasanostra medj blogovima.. dajte da chujem i vashe mishljenje (moze i na pm da ne gushimo temu)..

pozdrav i veliki restekpa za Elemental ekipu!
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2007, 02:03 PM   #23
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Elemental: Spot nam nece prikazat nijedna tv

@ Shot & cijeli Elemental: Uopche nechu komentirat muzichki aspekt stvari (iako mi se generalno svidjaju vashe stvari) jer zapravo ovo spada u glazbu koja je puno vishe od glazbe. Zasigurno ste svjesni da vam ovaj spot neche donjeti ni tirazh, ni medijsku pozornost ni angazhman u predizbornim kampanjama... to je jasno. Zhivimo u zemlji u kojoj se javno na televiziji poimenice prozivaju politichari odgovorni za pronevjere stotina miliona i to nishta ne promjeni.... teshko da ste mislili da chete ovim spotom ishta promjeniti.

Inteligentnim ljudima ne vrijedi biti u vechini, jer po samoj definiciji vechine tamo vech ima i previshe ljudi. No biti u manjini uglavnom znachi hodati konstantno uzbrdo, a osim puno tapshanja po ledjima druge pomochi uglavnom i neche biti. Jedino shto chete ovim spotom postichi je status nepozheljnih u politichki kontroliranim medijima, i ako to uopche ishta znachi... imate moje iskreno poshtovanje. Svaka chast!
Old 13-12-2007, 03:30 PM   #24
cAAc
Banned

chini mi se da sam vec negde video spot sa nalepljenim facama politicara ,to neka nova moda kod vas ?
cAAc is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2007, 03:21 AM   #25
Shot
Stara Rumski Elita 2003.

Shot's Avatar

Quote:
Originally Posted by SHIVA View Post
...Jedino shto chete ovim spotom postichi je status nepozheljnih u politichki kontroliranim medijima, i ako to uopche ishta znachi... imate moje iskreno poshtovanje. Svaka chast!

H V A L A
- -= - =- = - = - = - = - = - -
Shot is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2007, 10:35 AM   #26
Mitjovan
Member

Mitjovan's Avatar

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
Mislim da se cenzurom moze izazvati samo kontra efekat, da sam na vasem mestu zalio bi se tabloidima, oni to i traze, a vasa stvar ce izazvati mnogo vecu paznju jer najbolje je zabranjeno voce. Ne treba se predati, jedino sto se moras spustiti na njihov nivo, jbg.
P.S. Elemental je odlican b(r)end.
Taj fazon! Samo malo dici prasinu, napraviti frku i to je odlicna reklama i pesma ce biti mnogo efektnija i vise medijski propracena nego da je spot odmah pusten.
Mitjovan is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2007, 02:57 AM   #27
labrys
Member

evo i danas na tv opet pricaju o tome...
Old 17-12-2007, 06:07 AM   #28
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Moze li negde da se vidi taj spot? bas me interesuje...
Old 17-12-2007, 10:22 AM   #29
Shot
Stara Rumski Elita 2003.

Shot's Avatar

Quote:
Originally Posted by "7" View Post
Moze li negde da se vidi taj spot? bas me interesuje...
http://www.youtube.com/watch?v=DfNU7rU41jo
- -= - =- = - = - = - = - = - -
Shot is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2007, 05:25 PM   #30
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Hvala, evo pogledao sam...
... pesma tj. svirka je extra, mnogo mi se svidja, totalno je hiticna
... e sad, oprosti mi na neznanju ali ja ni ove nase politicare uglavnom ne znam niti me politika interesuje (dok ne sednu na kicmu toliko da treba mocuga da radi )... jel ovo prozivate nekog konkretno ili pustate da se svi prepoznaju sami... nisam cuo (mozda gresim) da se pominje neko ime pa...
... jbm ti zivot i vi tamo imate iste probleme... kad ce bre da nam sidju sa kicme, pa zar nije dovoljno sto nam stranci sede na kicmi, jos bi i oni malo da jasu :azdaja:

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules