|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Mason
|
![]()
Pa sta je onda problem???
![]() Jedino ako nije problem dusevno spokojstvo... ![]() Ipak, najlakse i najbrze resenje je bubnjar - Cylonac ![]() Preporucujem Model 6!
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
snimis bubanj, otvoris nesto tipa "Beat Detective" on ti isecka tvoj groove i kvantizuje ga...
Onda pustas traku uzivo i k'o bajagi sviras u ritmu !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Kolega dobar ti ovaj bubnjar!
Kol'ko para za rad u studiju? ![]()
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Ma ni u looooodilooo ne bi sve u metar.....zvuci ko robot i hladno je da se smrznes
dajte mu malo masnoce..... ne ponistavajmo nas smisao na ovoj planeti.... robot ne moze ko mi , a mi ne mozemo ko on.....i tako treba da bude i ostane.. Ipak gde se pali humanize u cubaseu......? A de se pali to da kad snimish sa midi klavijaturom poredja note u metar....? Tj. ispravi greske ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
a da nadete klavijaturistu?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Resenje, nadji bubnjara koji konstantno zuri pa ce "mashina" non-stop u real-time ispravljati tipa koji zeli da sto pre zavrsi svirku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
E, ovo pitanje mi spada u domen pitanja ( necu reci ko je pitao) -
DA LI MOZE DA SE OD MIDI-FILE PLAYER-a NAPRAVI SCSI CD-ROM DRIVE !!!! ![]() Pa moze, samo sledi uputstva od Slowstara i Idekiusa i uspeh ti je zagarantovan. Mozda pocnete da sijate u mraku od silnog putovanja kroz vreme tamo i nazad...odlican vizuelni efekat za zivi nastup.
![]() |
#18 |
Banned
|
![]()
ili da zamenis bubnjara ritam mashinom ?
Last edited by cAAc; 15-12-2007 at 01:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
ili da svirash na playback? najbezbolnije reshenje.. niko ne mora da umre, i nemorate da chekate da se cylonci pojave na zemlji..
e, jedno glupo pitanje.. koristio sam kvantizaciju uvek samo na 16tine.. pa onda sam podeshavam (lupam) triplete i ostale gluposti.. znam da moze u ptu al nisam siguran kako se to u cubendu podeshava.. mislim, ono.. prilichno sam siguran da se izabere 1/16* (recimo) pa se lupi q.. a jel postoji neko drugo reshenje? ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
tockicem od misa prosaraj tamo gdje pise 16... (ako sam te dobro razumio) i kad dodjes do 1t/2t/4t/8t... zasao si u svijet triola
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic 8, MIDI, MIDI kanali? Pomoc | MUzzY | Audio Software | 11 | 25-05-2009 12:20 AM |
Midi | babilon33 | Tutorijali | 4 | 07-03-2009 04:43 PM |