|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Psiho
|
![]()
@ Shot & cijeli Elemental: Uopche nechu komentirat muzichki aspekt stvari (iako mi se generalno svidjaju vashe stvari) jer zapravo ovo spada u glazbu koja je puno vishe od glazbe. Zasigurno ste svjesni da vam ovaj spot neche donjeti ni tirazh, ni medijsku pozornost ni angazhman u predizbornim kampanjama... to je jasno. Zhivimo u zemlji u kojoj se javno na televiziji poimenice prozivaju politichari odgovorni za pronevjere stotina miliona i to nishta ne promjeni.... teshko da ste mislili da chete ovim spotom ishta promjeniti.
Inteligentnim ljudima ne vrijedi biti u vechini, jer po samoj definiciji vechine tamo vech ima i previshe ljudi. No biti u manjini uglavnom znachi hodati konstantno uzbrdo, a osim puno tapshanja po ledjima druge pomochi uglavnom i neche biti. Jedino shto chete ovim spotom postichi je status nepozheljnih u politichki kontroliranim medijima, i ako to uopche ishta znachi... imate moje iskreno poshtovanje. Svaka chast!
![]() |
#2 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H V A L A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
:: Elemental Audio izbacio InspectorXL :: | lesha | Audio Software | 6 | 29-08-2005 04:17 PM |
Giga Studio 3 .... nece, pa nece | OFF | Audio Software | 10 | 15-06-2005 09:58 PM |
Elemental Inspector | kVu | Audio Software | 14 | 01-12-2004 10:46 AM |