|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Da samo vam dodam, ako niste znali, MOTIF ES isto podrzava 1GB RAM a ne
samo 512 MB kako oni kazu, koristio sam ga sa 1GB 2 godine.
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
da, ali meni ne ucitava bas brzo, da bih smeo da rizikujem ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Trenutno na xs imam 1 Gb, a za 417 MB mi treba 02:39.5. To je puno bolje. Soundovi koje imam su vecinom kupljeni s www.motifator.com , (motifmart > voices libraries) ima ih dosta...sto za es sto za xs. Pa ako je netko za privatni change javite se na PM ili na moj mail. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
ja trenutno radim sa korgom pa 1 x pro. mastam o tome da sebi mozda za godinu il dvi kupim XS ili neki tad aktuelni motif.
Korg cjenim zbog zvuka. a kroz "create style modus" sam citavi instrumental u toku 10 min "skiciro". jednostavno izaberi duzinu loopa, deffiniraj kvantizaciju,izaberi sound i rec. i vec je jedna traka gotov-a. midi file se pribaci na pc, importira u cubase, splitas file na kanale i izmjeni tracke sa VSt-ima (po potrebi)(synthovi su mi malo deffensivni kod korga,tako da vecinom mjenjam kickove,snarove, i bassove) kod motifa mi se svidza zvuk isto. malo je defensivniji nek kod korga ali je jako transparentan sto je sigurno u mixu dobro doslo. probo sam kod trgovca malo motif. tu nazalost nisam uspjeo na brzinu nac taki loop modus. sad neznam jel ima i motif tu funkciju. mislim ima sigurno samo mi interesuje jel isto tako ide lahal workflow kod tog svega ko sad u korg-a. il je to vise ide onda u smjer "programiranja" ![]() vidio sam da motif i nudi neki plug in za cubase. mozda bi neko mogo tacno objasnit sta je veci smisao od tog plug ina. samo malo lahksi izbor boja il tu ima i nesto vise... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Motif i PA se ne moze ni uporedjivati. To je isto uporedjivati Kombi i Auto, to
su 2 razlicna sveta odavde do mars, nemaju nikakvu konekciju i pored toga sto su sintovi oba. Sto se tice zvuka smesno je uporediti. Plugin je samo Studio Connections i neda ti nista vise, nego jednostavno da otvoris MOTIF u Cubase i da radis na compu umesto na sintu.
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
pa dobro pitanje je vise bilo dali motif imo isto tako lahak loop bazirani workflow ko korg pa...
sta je po tvojim ukusu bolje za studio produkciju? ne za livesviraca... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Što se tiče loopova postoji čitav mod klavijature koji se zove pattern. U njemu odabireš duljinu loopa po sekcijama koje su označene slovima abecede. Snimiš što hoćeš po trakama. Loop se vrti, a ti nadosnimavaš kak god ti hoćeš. Naravno možeš uzimati i gotove arpeggio-e. Fora je i remix mode koji ti loop razdvaja na sekcije pa možeš djelove loopa lijepiti i razdvajati kak god hoćeš. Mogućnosti su beskonačne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
U vezi s onim ?to sam rekao da bi mi gospoda iz Yamahe trebali dati posao...
![]() Oti?ao sam na njihovu stranicu, a na njoj se vrti oglas da tra?e zaposlenika u Zagrebu. Da sam zavr?io studij i odslu?ao predavanja poslao bih ?ivotopis bez razmi?ljanja po?to odgovaram svim zahtjevima ( i vi?e od toga ). Ukoliko netko od vas tra?i posao, a simpatizira Yamahu i ?eli učiti i prodavati nek se javi dečkima iz EuroUnita http://www.yamaha.hr/default.asp: Sretno i javite ak slučajno netko upadne! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ako vas dvojicu Yamaha odmah ne zaposli, onda su totalno ludi..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Yamaha MOTIF 6 i Korg M50 | Goran B | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-08-2009 11:52 AM |
YAMAHA motif pitanjce | OFF | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 19-03-2006 09:00 AM |