|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]()
Točkići naravno.
Pošto je lakše transportovati klavijaturu. Kada završiš sa svirkom, okreneš ju naopačke i voziš ju po točkićima do kuće. Quote:
Da vidiš kako to drapa Bahove Tokate i Fuge !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ja bih ti toplo preporucio da potrazis negde Korg SP-500. To je Stage Piano koji ima klavirske dirke i to dosta dobre (kao na Tritonu Pro-X) a ne kao one na SP-200 i 300, hvalitetne je izrade (nije od plastike!), ima i neki aranzer (ne bas jak ali moze da posluzi) a ima i Touch Screen displej. Ne mozes ga naci novog jer se ne proizvodi vise ali ti mogu reci da ga je jedan moj prijatelj pre 3-4 godine kupio novog za 900e. Za te pare i danas bi bio konkurentan u svojoj klasi!
Ovo je samo predlog ako ti trebaju klavirske dirke. A ako ti treba sprava sa sintisajzerskim dirkama, mozda bi ti najbolje bilo da potrazis neki Korg Triton Classic. Mogu se naci jako dobro ocuvani polovni do ili ispod 1000e. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Hm.... nece se bas nasvirati orgulja, leadova i slicinh stvari na 88 hammer dirki...
Moja preporuka je da svakako zaobidjes Triton LE i TR, ipak su to tezga- lakoprenosive zajebavancije od klavijatura. Ako naletis na motif 6(a ima ga u oglasima, prvi model za 1000e) to je vec jaaako ozbiljna sprava, sa kojom smes bilo gde da zasviras. Takodje nije losa kombinacija (zbog ustede novca, neki master ili sprava poput T3, neke stare Yamahe..... sa solidnim dirkama) i neki od modula : Roland xv3080, 5050, 5080, fantom xr, ili motif rack es. Ima dosta kombinacija za 1000e, samo se nemoj zaletati e, da triton classic, prva verzija, nije losa varijanta, ali je bez veze resen ako hoces da koristis sampler... (u odnosu na danasnje sprave... scsi, externi cdrom.... malo prevazidjeno ![]()
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 19-10-2007 at 07:03 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Hvala narode! Znate kako ka?u: ko pita ne skita.
Ipak mislim da neću uzimati sa točkićima. Jednom sam poku?ao da vozim skejt, ali mi je izleteo i zamalo pogodio njegovog vlasnika koji je sedeo na stepeniku. Last edited by tukoje; 19-10-2007 at 09:56 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
E da, ako uzmem ozvučenje, po?to radne stanice isto, je li, nemaju, da li su tu pogodnija pojačala, ili su bolji samo obični zvučnici, po?to klavijature same imaju mnogobrojne efekte? Ovaj moj Casio ima ugradjene zvučnike, pa mi je ovaj deo manje poznat. ?to se tiče aran?era, za njih se ipak ne bih odlučio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ima za tebe jos jedno (OZBILJNO, NEMA ZEZANJA) resenje
Potrazi na netu ROLAND SONIC CELL, kad ga nadjes "kas'ce ti se samo" to je najnoviji sound module/audio interface koji je ROLAND izbacio, velicine je kao 2 VHS casette (secas se?) a ima 128 glasova, 16 X multitimbralan, 2/2 audio in out na 24/96 standardu, USB 2 veza sa racunarom, MIDI, 2 slota za SRX karte, i to te ovde kosta okolo 700 eura max. uz to kupis neki fini master za cca 300 evrica, kao UFX, YAMAHA (NP 30) ili slican, i Bog da te vidi za 1000 eura, a zvuk najmoderniji, "do jaja" Don Solaris je super tip, duhovit, poznaje stare sintove jako dobro, odlican sound designer, al' ga nemoj po ovom pitanju preozbiljno shvatati, covek voli salu i sint - muzeologiju (Done, sta kazes za novi termin?)
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Za oko 1000e, Fantom Xa
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji delay preporučujete za synth? | redroom | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 12-07-2009 02:44 PM |
preporučite bluza | balthazaar | Razno | 17 | 01-05-2009 09:41 AM |
Rado bih ovo preporučio : | alfom | Audio Software | 0 | 28-01-2009 11:18 AM |
?to čujete kad ovo gledate? | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 45 | 04-10-2008 02:30 PM |