|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
mod?rateur analogue
|
![]()
posliusaj prvo demose od oba. Vermona je super ali je vrlo "fina", nije bas agresivna. frostwave ima puno vise karaktera, i topliji je. sto je za ocekivat jer je de facto duplo skuplji, gledano po kanalu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ufff evo radi se nešto na Pulseu. Dobar je mali. Dobar!!!
A evo spojio sam prije par minuta malo i Neptune 2 i opet se oduševio. Ma ljudi moji, nema do VCO-a. To je čista struja!!! Evo samo par sekundi iz Neptuna 2 da bude jasno o čemu se priča: neptuneII.mp3 (500kB) Živili analogni synthevi! I DCO i VCO !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Komentar o Pulse-u? Procjenite sami:
http://www.b3ta.cr3ation.co.uk/data/mp3/aee7ba565a7755417638298e3b642fc6_pulsedemo.mp3 http://www.b3ta.cr3ation.co.uk/data/...anprogress.mp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Mali je ?ljaker. I stoji u miksu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
A sta vi "retromanijaci" mislite o ovoj napravi?
Niti cuo, niti video, niti znam o cemu se radi, i kako ce da zvuci... www.waldorfmusic.de/en/products/blofeld
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Eeee... ovaj drugi demo kada sam čuo. To je bio razlog što sam kupio Pulse. Takav bass nisam na ničem mogao dobit. Relis, daj mi kaži jesi li ti možda imao i jedan treći demo sa Pulse, koji je imao bass na početku ali bez delaya - več sirov. Znam da sam i to negdje čuo i da sam rekao "ovaj bass je definitivno jaći od Neptunovog" i od tada pratim Pulse po oglasima... Kasnije mi se javio jedan dečko i ponudio mi Pulse Plus za JP-8080 + nadoplata. Ja rekoh "ok... uzet ću" i nisam pogriješio. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
nomad factory pulse-tec | voomighty | Audio Software | 5 | 25-10-2009 02:50 PM |