Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 24-08-2007, 04:02 PM   #19
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Default Re: drum programming

Ne postoje jednostavna resenja za krupne stvari, ili da budem precizniji uvek su me nervirale "One click away from your music" stvari, jer tu nema muzike uopste, definitivno moras sam da sednes i iskucas ceo ritam, ili se eventualno posluzis nekim od midi loopova iz GAgenta ili BFD, mada mi i to poprilicno lose zvuci, eventualno neki wave loop, ali ni njih nisam nikada iskoristio pa ce ti i to mnogo reci sta mislim o svemu tome!
Bubnjar koji ce da ti svira elektronac pa midi i sve ostalo, hmpf... Ukoliko nije akustican bubanj i odlican set mikrofona, kao i kvalitetna soba, sve ostalo ne bi trebalo da te zanima! Eventualno ako ne osecas bubanj kao instrument pa ti treba neko da ti kuca manirske fraze i prelaze, to je u redu, ali meni to nikada nije trebalo jer dok objasnim bubnjaru sta da mi svira poludim, a malo ih je da znaju da citaju note, plus sto nisam jos sreo bubnjara koji ce mi svirati moderne prelaze i groove koji ja zelim, definitino sam sebi najbolji bubnjar, ne mrzi me i zadovoljstvo mi je da kuckam prelaze sa gomilom virbli, dinamike i polu udaraca, prljavih palica i ostalog...
kravadinka is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules