|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Evo juce sam stigao sa mora,a sada skinuo... cim sam pustio arr1 (a da nisam jos skinuo arr2),pomislio sam ovo mora da je ITB... (pa posle toliko godina rada ITB logicno je da prepoznajem taj sound)
Onda sam cuo arr2 i razlika je bila stvarno velika. Slusao sam na tisoj jacini,sa koncentracijom na zvuk,a ne na mix... Prvi zvuci klasicno digitalno sterilno,a drugi analogno toplo,mnogo uzbudljivije i zanimljivije... iako su odnosi u mixevima veoma slicni,skoro identicni. Ovo je odlican primer odnosa ITB i OTB. Hvala Max! |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Sad ne vazi ...... ne racunas se
![]() Pametovanje se prihvata samo pre resenja Pozdrav |
![]() |
![]() |
#3 |
Psiho
|
![]()
svaki general je pametan poslje bitke... al badava.
#4 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Sto bi rekli: "Kasno Marko .....na forum stize!!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 35 (0 members and 35 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Test dva mica ......oko 1k$ | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 10-04-2008 09:24 AM |
DAW test | dvuckovic | Tutorijali | 4 | 04-09-2005 12:27 PM |
RME ADI-2 Test | Digital Cave | Recenzije | 5 | 30-09-2004 10:13 AM |