|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Banned
|
![]()
.....
Last edited by paki; 18-09-2007 at 10:26 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Pro Member
|
![]()
Mada, ja mislim da je Focusrite liquidmix bolji od Uada
![]()
![]() |
#43 |
Banned
|
![]()
.....
Last edited by paki; 18-09-2007 at 10:25 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
|
![]()
.....
Last edited by paki; 18-09-2007 at 10:24 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
Ma kakav Live... AWE 64 je bila masina
![]()
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, AMAN!!! ja vise ne smem da diskutujem po tom pitanju jer me ispljuvaste, a jos nisam shvatio pravi razlog, izuzev lakoce piraterije.
Nemojte da poredite UAD, koji je namenska specificna sprava, sa NATIVE i jos BESPLATNIM plugovima za LOGIC, u najmanju ruku je neposteno, jer je LOGIC i SEQ, i MIDI, i AUDIO, i VIDEO (open movie, as float, ITD) i kompatibilan sa PRO TOOLS, i ubedljivo najstabilniji MIDI i ubedljivo NAJBOLJI GROOVE kome drugi ni blizu ne mogu da pridju,naravno govorim o verziji LOGIC PRO 7xxx, i sa EMAGIC UNITOR ili AMT interfaceom. Manimo audio, pomenino malo i MIDI, koji je daleko od umiranja, naprotiv, vraca se, narocito na skupim projektima, gde ga drze "zivog" sa hardware spravama sve do kraja MIXa, a tu je groove veoma bitan. kada se o tome radi zaboravite SVE apotekare, to mogu samo AKAI, ATARI i (ne smem) a bill gates mora da se odstrani, i to daleko, da ne smeta (namerno mala slova, velika nije zasluzio) dakle pricam uglavnom o Softu, a ne hardu kada su "racunaljke" u pitanju, a kada se jos doda ubitacno dobar hardware, a ne "s' koca i konopca" i ne samogradnja ili kako mali Djokica zamislja sastavljanje racunara, mante se toga ljudi, muzika ceka!!!! i zato....
![]() |
#49 |
Banned
|
![]()
.....
Last edited by paki; 18-09-2007 at 10:24 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ha haaaa .... evo ga i Slowstar !!! ![]() Sad se zahuktava ...... e posto je namenski soba otvorena , obecavam da necu da napadam i da sloooboo(dn)oooo mozes da vices do mile volje ![]() ( u krajnjem slucaju cilj je 50 poruka do sutra ) A ovo za Logic i groove .... POTPISUJEM !!! Nejasno mi je zasto Nintendo nema te opcije , pa pobogu , nije to tako tesko implementirati ...... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
tuga braco mpc 2500 | Cocchain | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 61 | 21-10-2008 10:12 AM |