|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
eto kad pisem sporo ..... u pravu si onda kupi hrdware .... ziveo !!!!
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
MCI Master
|
![]()
ma MAX pajdo ja sam samo testirao svoj stroj i software
ja ionako priznam smo 5 plugina!!!! 1. TT bantan 2. XLR 3. 6.3 BANANA 4. 5 Din MIDI 5. ZENA ![]() ![]() ![]() ![]() moza ne bas tim redosljedom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
he he he .... ne zapostavljaj zenu
![]() Ima onaj baner na GS ..... od Manley ( firme , ne naseg drugara ) gde prikazuju leziste za lampu i lampu ..... i kaze .... this is the only plug !!!!! ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Sve je u sekvenceru.....
Ima i onih koji su i dan danas na Emagic Logicu 5.5.1( ja sam ga nedavno instalirao i jako mi lepo radi kao midi sekvencer ![]() ![]() Ljudi gledajte oglase , iMac 24" za 1500 EUR... http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18657 Pa samo 24" monitor Samsung kosta otprilike 1000 EUR ![]() Nqravno ,ovo je za one koji imaju eksterne audio interfejse,UAD,POCO.... Last edited by milos; 12-07-2007 at 05:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
na ovom forumu definitivno ima ogroman broj ljudi koji su VEOMA jaki na recima ali kad se pomene nesto konkretno, svi su nezainteresovani.
Imam ponudu da kupim veoma povoljno MAC G4 a nemam nameru da bacam novac.Predlazem da napravimo test, da se pusti par kanala kroz PC Logic(koji ja imam) i ako je raspolozen neko sa MAC Logic om da uradi to isto.Ja mogu izvuci par kratkih fajlova(gitara,bas,bubanj,klavir).Mozda nije bas extra transparentno, al cemo dobiti bar neku sliku o tome kako sabira MAC platforma a kako PC i imali neke bitne razlike.Jel zeli neko da ucestvuje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Radili smo to, fajlovi su identicni, tj. faze im se ponistavaju, dakle i sabirnice su identicne ...
http://www.rumski.com/forum/showthre...test+sabirnica
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 12-07-2007 at 05:23 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
bez obzira sto ne nadjoh Logic PC vs Logic MAC medju onim fajlovima,hvala decki, divni ste
![]() upravo ste mi ustedeli par stotina evrica Sad mi nesto zao, a bas sam se primio na kupovinu. jos da se nekako manem ideje o kupovini Great rivera, koji zaista zvuci fenomenalno,bar na mom glasu. Jos samo tome da se oduprem i izlecen sam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Vibrator
|
![]()
je li ko od vas probao BeOS na PC-u?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
MCI Master
|
![]()
Ja sam probao STEAM...ATARI EMULATOR
![]() ![]() ![]() ![]() bome radi odlicno |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
tuga braco mpc 2500 | Cocchain | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 61 | 21-10-2008 10:12 AM |