|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ok, vidim da je real guitar odneo ubedljivo najvise glasova, kada je akustara u pitanju. Hvala svima na predlozima probacu ovu "akustaru", posto mi je to trenutno najzanimljivije, posle idem na bass ...
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Samo da ne zaboravite da se dosta ljudi zali na RG zato sto zakucava Cubendo, komp, pa i zablesavi driver-e (meni recimo), bila je tema o tome skoro ovde.
Probaj u svakom slucaju ali prvo bekapuj projekat u kome ces da ga koristis. Pozz
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Real guitar "Musiclab" za solo i ritmove.Prepoznaje sve sto joj naskrabas.Nisam imao priliku vise istovetnih da upoznam,za mene je perfektna.Od basova VirtualBassist " Steinberg".Malo je komplikovan,ima probleme sa oktavama.Sve u svemu zadovoljava.VirtualGuitarist ne bih preporucio,samo igracka koja ponavlja svoje ritmove.Evo za poslusati kratak isecak VirtualBasist i RelGuitar,solo i ritam http://www.box.net/shared/rtaxzqpkwg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]() ![]() Uz zelju da ne ispadnem maliciozan, ali ovaj primer zvuci kao los karaoke fajl... Da od njega zavisi, nikada ne bih upotrebio nista od pomenutih instrumenata (sto takodje u praksi i ne cinim... ![]() Nema adekvatne zamene za gitaru, a ako bas mora, VG za neke ritam gitare je jos uvek neuporedivo bolji od ovoga sto sam cuo iz tvog primera. Bez ljutnje ![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ko ume da " svira " real guitar , moze postici fascinantne rezultate ..... cak i da sve bolje zvuci neko da svira neki srednje los gitarista ( mislim na akustaru ) ..... naravno da postoje stilovi muzike gde se to oseti , ali postoje i momenti gde se ne moze provaliti da se ne radi o pravoj gitari ......
Po meni nije realno karakterisati instrument ( VST ) kao dobar ili los , dok se dobro ne pozabavi , i nauci kako se instrument koristi ..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ta id begaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
Vst i (RG,VB) su dobri za neki demo,cisto da imas neku situaciju,medjutim vrlo tesko da su korisni na nekom pravom snimku.Uglavnom zvuce kao neki osrednji aranzer,npr Korg-pa80 i sve sto ih ljudi budu vise koristili,sve ce vise imati snimaka sa identicnim lupovima,Mislim da se prepoznaju u aranzmanu narocito VB.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |