|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Nisam ni sanjao da nas ima jos na forumu??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Prisutan.... dodu?e nisam već dugo svirao.
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ono sto znam su Boesendorfer 290 i MOTU MachFive(v.1.). Boesendorfer(MOTU library,ima ih 4 i prvi mi je najbolji - tj.A).
Grand 1 me je nakon nekog vremena iznervirao zbog CPU-a a i nije bas toliko realistican.Grand 2 nisam probao. Off topic: Brush sekcija pod drums mu je po meni najbolja od postojecih brush kitova. Imam Yamahu P90 i najbolja je od onog sto znam.P60,P80,P120,P200,P250 - ta serija;to je valjda arhitektura Clavinove,ne bih znao.Njen zvuk definitivno nije za na snimak ali ako pijanista svira kroz MOTU-a i latencija je u redu problema ne bi trebalo biti.Osjeti se drvo i toplina. P 250 i ostali Korgovi nisu u nivou Yamahe i tu stvarno nema zbora.Mislim na klavijaturu. Boesendorfer 290 mi je djelovao kao nesto iskljucivo za K.Jarreta ili se nisam mozda ozbiljnije pozabavio sa njim. Cinjenica:treba ti pravi klavir! Steinway,Boesendorfer,Yamaha(samo visa klasa iste npr.S6 do CFSIII). Ostalo uglavnom nije ono pravo bez obzira sta kazu na sajmovima ili reklamnim endorsments-ima.Pitaj pijaniste kojima vjerujes. Jbg,snimajte na Kolarcu ili onom studiju pri radiju(zgrada radio Bdg) ako bas mora da bude pravi klavir a svi zajedno.A i dobro.
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Duplikat.
"Ja sam rodjen, u cvetu Rolanda..." Last edited by tom; 03-04-2007 at 11:33 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mason
|
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbolja varijanta za kupovinu UAD? | DSP forum | 15 | 24-12-2007 07:26 PM | |
Koja verzija Sound Forge-a je najbolja??? | Paja Patak | Audio Software | 13 | 07-05-2007 10:08 PM |
najbolja produkcija 2005-2006 | bgkalimero | Razno | 136 | 12-07-2006 04:08 PM |