|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ne, nismo se razumeli. I ja se tu potpuno slazem. Meni su bas zato Trkulja i 'tvoje' klinke bili najbolji predstavnici, zato sto su bili najiskreniji, najmanje se folirali, i bili najupadljiviji i najoriginalniji u odnosu na standardne festivale lakih nota. Pogledaj samo proslogodisnje Fince, ili one ska Turke od pre par godina........... Meni upravo nisu jasni lobiji koji guraju jedne te iste likove na festivale, prodajuci im jedne te iste sranje pesme sa aranzmanima koji se kucaju za par sati ![]() Moje raspolozenje najbolje objasnjava izjava Mire Skoric - nije mi jasno kako to da je neko ko nikada nije snimio album, prosao u finale, a ovakva zvezda kao ja - nije ![]() ![]() Zato i rekoh, steta sto jos nisu bile zesce, i pustile krv neke zivotinje na bini:o ![]() Generalno, ljudi koji vode to treba da kazu - da li nam je cilj promocija nekih izdavackih kuca ili njihovih pulena (jos jedan festival) ili izabrati nekoga ko ce Evropi biti zanimljiv, ko ce se dobro plasirati, ili ne-daj-boze pobediti
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2008 | Oggy | Pricaonica | 195 | 09-05-2008 03:01 AM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |