Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Dragan Ivanović

Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente)

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 19-03-2007, 04:48 PM   #28
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: Beovizija 2007

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Svako treba da radi po svojoj savesti i stvara muziku koja je njegova, pa ako to "pije vodu", OK, a ako ne, nije strasno jer sto je na jednom mestu "trash", na drugom je "in". Bitno je samo da budes ono sto jesi, jer nikad neces biti bolji "neko" od tog "nekoga".
Mozda sam otisao u preveliku filozofiju i verovatno da to ti nisi mislio onako kako sam ja naknadno obrazlozio, ali me je tvoja izjava nagnala da napisem ono sto stvarno mislim o situaciji u nas, inace. Nemoj mi zameriti

Ne, nismo se razumeli. I ja se tu potpuno slazem. Meni su bas zato Trkulja i 'tvoje' klinke bili najbolji predstavnici, zato sto su bili najiskreniji, najmanje se folirali, i bili najupadljiviji i najoriginalniji u odnosu na standardne festivale lakih nota. Pogledaj samo proslogodisnje Fince, ili one ska Turke od pre par godina...........
Meni upravo nisu jasni lobiji koji guraju jedne te iste likove na festivale, prodajuci im jedne te iste sranje pesme sa aranzmanima koji se kucaju za par sati

Moje raspolozenje najbolje objasnjava izjava Mire Skoric - nije mi jasno kako to da je neko ko nikada nije snimio album, prosao u finale, a ovakva zvezda kao ja - nije

Zato i rekoh, steta sto jos nisu bile zesce, i pustile krv neke zivotinje na bini:o , ali, kontam ono sto si rekao za gitare.....

Generalno, ljudi koji vode to treba da kazu - da li nam je cilj promocija nekih izdavackih kuca ili njihovih pulena (jos jedan festival) ili izabrati nekoga ko ce Evropi biti zanimljiv, ko ce se dobro plasirati, ili ne-daj-boze pobediti

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules