|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
E čini mi se dobar ovaj Presonus....Kupujem čim skupim novaca
![]() Jel valjau ovi M-Audio mikrofoni? Kondenzatoriski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
AVC Group d. o. o. Takovska 45a CS-11000 Belgrade SERBIA & MONTENEGRO Tel: +381/11/32 92 043 Fax: +381/11/20 80 17 Ja imam Tascam US 122 i mogu da kazem da sam zadovoljan i njegovim preampom i nikakve probleme nisam imao, osim jednog!Nakon tri godine crklo je predpojacivac na levom kanalu i bas sam se izbedachio, inache ostalo radi do jaja i dalje mi je upotrebljiv desni kanal i mikrofonski i linijski a na levom nazalost samo linijski...Ali posto od skora koristim SPL predpojacalo ne vucem phantom-a sa tascama vise, jbg ima razlike... Ne znam sta da kazem vezano za Tascam US 122, pravio mi je probleme kad sam ga uzeo sa Windows 2000 jer sam imao dosta slabiji komp te 2003. godine, tipa nekakvo puckanje i kocenje u playbacku, i ta ti ja znam, bas je radio kako ne treba, vise se ni ne secam na koje me je nacine je**o , i tad sam se totalno razocarao bio u taj prozivod, medjutim kad sam uzeo novi komp i instalirao XP sve je radilo besprekorno, do jednog trenutka letos dok taj predpojacivac nije crko, prvo su se javljale smetnje tipa bezelio je nekakve pikove sa izlaza za slusalice u vidu nekakvog tihog digitalnog probijanja nalik sustanju dok totalno nije crko...Ne znam, ja ga i dan danas koristim i zadovoljan sam, kako radi, ali stvarno ne znam da li ga preporuciti ili ne, da li se svaki kvari, ili sam ja maler....Inace meni on radi do jaja! Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Mislim da je poštenije uzeti bilo koju kartu sa integrisanim preampom nego "mikseticu". Ako ništa - manje elektronike kroz koju signal mora da prođe prije AD konvertora!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Artist - Karta?!? | zmaj | Pricaonica | 11 | 17-03-2009 04:46 PM |
PCMCIA karta? | dash | Computer Hardware | 4 | 05-03-2008 12:48 PM |
Karta | zmaj | Computer Hardware | 7 | 25-02-2004 06:52 PM |