|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
da li postoji neki program/plug.. koji ogranichava u mixu zvuke da ne lete u "kontra fazu"... pun mi je vishe q da gledam u paz analajzeru kako mi je kontrafaza puna pikova.. a sve mi zvuchi jako lepo.. iskreno..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
ahm... zar to nije CILJ!
![]() ![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]()
hahhaah.. pa jeste, samo mnogo producenata (nashih uglavnom) mi pricha kako bi trebalo da se u monou chuje sve isto kao i u stereu.. a meni jednostavno kada suzim gitare (recimo) nije to to.. izgubi se ta shirina ali se vrati sve u fazu.. uff... ne znam.. svi mi to prichaju jer, zaboga, to se nishta ne bi chulo na tv-u.. pa naravno kad nam je televizija u mono tehnici.. jbt.. koja je drazz sterea ako opet sve mixash u mono.. ili bash usko..
![]() Quote:
pa taj fazon.. samo shto mi dosta ljudi reche da je to loshe.. a meni je savrsheno.. uff.. sad izlazi spot uskoro za jednu od tih stvari shto sam radio pa cu videti kako zvuchi na foxu a kako na rts-u.. jbg... ![]() Last edited by HeatMan; 14-03-2007 at 11:52 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Eto , stvar resena ..... ( nisam citako ceo topik , tako da ako je ovo vec neko rekao ..... jbg ) ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
hahahah.. ma, znam ja to.. nije to bilo pitanje..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
morao sam ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
slusaj, ne gledaj... zvuci dobro? pusti analajzer u k...utiju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
ma ja sam u fazonu da snimam close-miking, da svaki deo recimo bubnja snimam sto je moguce odvojenije i udaljenije od drugog dela(gleda se da se uzimaju sto usmereniji majkovi i da se postavljaju sto blize izvorima, i da se smanji efekat njihovog medjusobnog preslusavanja) i ako to sve zajedno sa eq-om i ostalom dinamicko-filterskom obradom zvuci lepo, sto bi neko iznad rekao veoma lepo, onda na faze vise ni ne mislim vec samo rokam-snimam
![]() ![]() ![]() znam da coveku nije i dalje jasno sta je sta, ali tako je to kada se bavi pojavama koje su jako kompleksne i komplikovane za ljudski mozak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Voleo bih da cujem snimak bubnja snimnjenog samo close mikrofonima ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sve sto znam o tebi | gorjan | Promocija radova | 22 | 25-02-2010 09:31 PM |
Ja ne znam da analiziram POMAGAJTE!!! | tom | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 08-10-2004 05:29 AM |