|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
Tacno tako. Jedini razlog zasto bih to uradio na taj nacin je zato sto je pregledno i sve na jednom mestu. O kvalitetu slike i zvuka nema tu ni govora. Cak ni ovo sto ja imam nije nekompresovan snimak, vec obican video DVD na kome se vec ne cuje onako kao na originalnom fajlu. Ipak, sve se cuje sto treba da se cuje i sve se vidi sto treba da se vidi. To da li ce neko da skine ili ne, me uopste ne zanima, tj. nemam nista protiv, ali nisam u fazonu da nekoga zajasem da dva meseca uploaduje video snimke. Ovo cu uraditi vise kao neki preview, nego nesto ozbiljno.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2008 | Oggy | Pricaonica | 195 | 09-05-2008 03:01 AM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |