|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
znam da me spustate na zemlju , hvala na spustanju,uspeli ste malo da me spustite..ali ne znam sto volim uvek stare stvari da stavim prvo, pa onda izgledam kao neki mali glupan ,neko dete koje misli da je neko i nesto...valjda su mi drage.
Anyway, umem ja i mnogo bolje i normalno da bih voleo da chujem komentare i za te stvari od nekog ko se bavi tim vec duze vreme , a ne od likova koje ja znam i koji ne znaju ni da upale ...Fruity , recimo -najlakshi od svih A verujte mi nisam majmun u oblacima kao mnogi koji su moje godishte ,koji nabacaju u reason-u rex fajlove i tako jednolichno smaraju 4 minuta . da sam dosad bio majmun i smarao dj-eve i producente , vec bi neshto uradio, al' poshto nisam , rek'o da smaram ovde ljude koji ce me barem saslushati pozdrav.com http://www.myspace.com/talented_drummer
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
Što se tiče spuštanja na zemlju, ja svoje mišljenje u vezi toga imam.... sa mnom se slaže i Alan Belkin...
i molim sve koji komentiraju da text pročitaju. http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16473 Kada se radi o relativno negativnim kritikama, bilo bi dobro da budu konstruktivne ili se od njih suzdržite. Svatko ima svoju putanju rasta, na ovaj način se ta putanja prekida i blokira, a ja smatram da to ne bismo trebali namjerno raditi. Nisam poslušala talented drummer-ove stvari jer nisam u tom zanru, ali unatoč svemu ostajem pri svojem mišljenju. Prilično ste ga spustili na zemlju! Toliko da u njemu možete ili izazvati gnjev i aroganciju ili s druge strane upropastiti njegovu volju, entuzijazam i želju za učenjem i napredkom. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
pa pazi , moze da stvori i "kontra-produkt" da kaze e sad cu da im se krvi napijem (sorry idekiuse
) pokazacu im sta ja znam i umem , pa tako jos vise napreduje tj jos vise brusi svoje ja i sl. , i neka je na trekeru ako je neko nekada slusao borisa petrovica i njegove radove i poznati ljudi koji su imali opremu mogli su da mu pozavide inace skoro je vaskrsao FT2 za win
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Member
|
Quote:
evo mog skromnog mishljenja za TalentedDrummerov myspace music: - 3am a tebi se spava.mp3: interesantna ideja, ali ima mnogo ponavljanja glavne teme... - and thats how u do it.mp3: ovo mi se svidja. chill-house. mozda onaj sample shto viche "Wa Wa Wa" je preglasan i nekako mi opet predugo traje...? shta znam, ovakva muzika se slusha u pozadini, i sve shto smeta odmah se "prepozna"... mada ukusi su razlichiti [shto bi rekli - nismo svi isti]... (: nice stuff... - always save as.mp3 - ova ideja je najbolja... podseca me na ortaka iz VA koji radi ovaj neki "fazon" u Reasonu... isto vazhi za OldSkoolElectro.mp3... Nice stuff (: preglasno ali nice. - finally.mp3 - svidja mi se ideja... ali, opet, previshe se ponavlja glavna tema ili shta li vec... drugi deo ima mozda mnogo reverba al sve u svemu, nije loshe. samo napred! thumbs up! |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Pro Member
|
Quote:
a sto se tice bp-a (ne boze podunavca) ne znam stvarno , niko ne zna pa cak ni pyc koliko sam upucen , video sam ga u plastiku pre par godina iz daleka i to je to ... cimni me na pm da ti dam link za treker mada se sad zove nesto drugacije scene treker ... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Psiho
|
evo topica za mene
![]() @ Aita: istina je da ne treba ljude demotivirati i u njima izazivati negativne reakcije, ali je jednako tako istina da ih ne treba niti hvaliti kada njihov rad to ne zasluzhuje. Ako smijem primjetiti ovdje se radi o nezgodnoj kombinaciji "hrabrog" naslova topica, "talentiranog" username-a i pomalo ironichne samouvjerenosti u ishod kritike. Mozhda se danas i naljuti, ali uz imalo mozga vech "sutra" che mu biti drago shto se ovo desilo. Sljedechi put che nastupiti drugachije, a shvatit che i da na glazbi treba josh poraditi ako zheli dobiti dobru kritiku od kolega. Kao shto je Oggy lijepo primjetio... puno je likova koi bi danonochno davili ako ih krenemo tapshati po ramenima na svaki ovakav ispad. Drushtvo je dobro koliko i njegov najslabiji chlan. Samo se kritikom stizhe do savrshenog drushtva. A to je upravo ono shto svuda nedostaje. Poshto znam da mnogi obozhavaju kad citiram... ![]() The most advanced technologies and craftsmanship bring us, at best, up to the super-chimpanzee level. Actually, the gap between, say, Plato or Nietzsche and the average human is greater than the gap between that chimpanzee and the average human. Pierre Grimes (Waking Life)
|
|
|
#7 | |
|
Mason
|
Quote:
Grdno se varas druskane! Ja sam mu radio album!!!
|
|
|
|
#8 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Konstruktivna realna kritika je uvijek u redu!! Ali pokopavanje bez pomoći i sugestije za "otkop" je vrlo neprijateljsko. Da, da, ku?im mu?ki svijet itd... ali to mo?emo u ekonomiji, pravu itd.... ne u stvaranju. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
|
Da li to znaci da svako kome se digne, moze da nam sedne na glavu, a mi treba da cutimo da ga ne bi sputali?
Tesko... U pretezno muskim okruzenjima postoji kategorija "cebovanje" kojoj podleze svako ko misli da je bolji od svih "samo zato". Ovo je bio jedan suptilan oblik cebovanja gde je ekipa decku na jedan duhovit nacin stavila do znanja da stvari ne stoje bas tako kako je on to zamislio. Niko ga nije sputao ni u cemu. Ako je pametan, shvatice to kao prijateljski savet, a ako ne... Nije ni bitno. Znam da tebi teta Anita to izgleda malo surovo i da ti radi onaj majcinski zastitnicki instinkt, ali niko ovde nije imao ni blizu losu nameru. Kao sto neke stvari mozes da uradis samo u zanosu, tako neke stvari nikada ne mozes da uradis ako nisi cvrsto na zemlji. To sto je neki dokoni psiholog rekao da ne sme da se iznose negativni komentari na neciji rad, ne znaci da je to istina, te takodje ne znaci da se toga slepo mozemo pridrzavati. Ako nesto nije u redu, postenije je to reci coveku, nego mu stvoriti privid da je najbolji na svetu. Na taj nacin ce da sebe mnogo bolje kanalise i naucice da istice svoje vrline, a ne mane. Pozdrav svima!
|
|
|
#10 |
|
VIP Member
|
Oggy... Alan Belkin nije dokoni psiholog ?to bi znao da si text pročitao.
Zar ne razumijete? Onaj tko je lo? i tko nema talenta, jedno vrijeme će se igrati i sam odustati i to je to! Onaj tko ima ono ne?to, vući će ga da na putu ustraje, ali zar je potrebno uz sve te silne blokade koje ionako imamo - slu?ati ih jo? sa svih strana? Ovo je forum gdje se uči i to treba imati na umu! Uči i poučava. Ili ?uti. Za ostalo imamo starce i sav svijet da nas spu?ta na zemlju. Kao da je te?ko biti na zemlji? To je jedino ?to ljudima danas dobro ide. Za?to svaki poku?aj leta tako surovo spu?tati? Uostalom, ja nisam ni zamjetila da on ne?to leti. To je mlad dečko koji ima drugačije ciljeve i drugačije postavljene stvari od profi-glazbenika/producenata i u skladu s tim bi trebali biti i komentari.Ja ne vidim da se on ne?to postavio nad sve i sve to ?to govori?? Najnormalnije je stavio post sa linkom! Nigdje ne vidim da misli izdati album u mil. primjera ?irom svijeta i sl. Ako mi je tako ?to promaklo, informirajte me.
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|