|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() U svakom slučaju, reći ću ti ne?to drugo kao sugestiju ali sad ozbiljno: Posveti neko vreme ritam gitarama, i pravljenju ritam gitara koje će ti raditi u matrici, a zatim tome da sve to zajedno sa bubnjem i bas gitarom slo?i? u homogenu celinu. probaj da solo gitaru dobije? tako ?to na tu ritam gitaur doda? samo malo delay-a minimum reverba i ako treba samo malo vi?e gain-a ili čak ni to nego kompresor ispred. Mislim da bi ti taj pristup mnogo vi?e koristio, jer u skoro svemu ?to si slao na forum sve zvuči kao da je jedino ?to te interesuje ?to se tiče gitare da dobije? ?to "veću" solo gitaru. A to nije toliko te?ko kada ne postoji kontekst matrice i pesme gde mora? ispo?tovati ostale instrumente i tako ugurati solo gitaru u matricu da ona zadr?i energiju i da se sve čuje kako treba a da solo zvuči i dalje dovoljno "velik". Eto to kao neko pametovanje sa moje strane ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Da kontam.
Moj "cilj" i jeste da dobijem veliki solo zvuk jer sta znam ja sam pre svega neko ko je svirac pa onda neko ko ce da osmisli kako ce sve to da zvuci u kompletu ![]() Jos jedna stvar ovde je sto sve matrice na koje sam koristio nisam ja pravio... Ali jasan mi je koncept koji si predlozio. Probacu i tako. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
www.myspace.com/aeterniaband
Evo nekih rezultata mog benda sa Revolverom 2 nije se za pozaliti,mozda te snimke provucemo kroz recimo Peavy super chorus,ali za sada je to ovako,jos verovatno na peavya u slucaju provlacenja bi stavili piranu ili nesto slichno,rocktron ili tako nekako
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Revalver MK3 | MUzzY | Gitarska Produkcija | 26 | 04-06-2009 11:24 PM |
Drop D + Revalver = dirty love :) | MUzzY | Gitarska Produkcija | 8 | 03-05-2007 12:13 AM |