![]() |
Revalver II
Ajd smarali ste toliko o onom Amplitube-u 2 i Line6-u na temama :p ;) pa da čujem da li se jednako ili vi?e palite na novi Revalver ili ipak to nije to? :)
|
Re: Revalver II
Auh ... evo downloadovao sam ga oko12 i jos uvek eksperimentisem :)
GUI je malo konfuzan (sminka mi uopste nije bitna) trazi dosta navikavanja. Ne mogu da verujem sta sve moze da se twikuje :) Zvuk je odlican, mnogo prirodniji i a2 i g.riga2. Nije mi gitara sad pri ruci pa necu jos da se radujem preterano ali evo stavio sam ga na par stvari umesto Gr2 i osmeh mi jos uvek ne silazi sa lica :) I cena je ekstra - 150e uopste nije mnogo. |
Jao koja fora - mozes da fino podesis koje ce frekfrencije da ti dodaje overdrive pedala! :) Kao modovanje? Strava!
I napokon mogucnost da postavis mikrofon kako hoces :) E stvarno sam impresioniran i sve to u 9-12mb? |
Moze se dobiti dosta toga, medjutim mora se puno cackati. U globalu dosta dobar zvuk koji mi je upotrebljiviji od GR2, ali mi se cini da (bar kod mene tako zvuci) AT2 ima prirodniji i masniji zvuk iako nije za hi gain.
Ovaj moj sud se zasniva na jednocasovnom testiranju, tako da ... mozda i gresim. ;) |
Uuuuuuu, kakva zvijer, tko bi rekao!:)
Pomete A2 i GR2, bez ikakvog problema!! Ne znam za ostale simulacije (nisam previše probavao) ali sam se zaljubio u ovaj rectifier:p . |
Sve u svemu dobili smo jos jednog velikog igraca na trzistu vst amp simulatora. :)
|
Ne znam,evo ja sam se zezao sa demo verzijom par
sati i shta znam,nije me toliko impresionirao kao vas:) Ogromna mana je hardwerska zahtevnost,jede cpu ko ala,ali dali to mogu navesti kao manu?:) Shto se tiche high-gaina,bolji je sigurno od A2 ali nije ni Rev2 neko CHUDO BOZIJE. Mozda treba josh malo da tweakujem?I dalje mi je za high-gain Line6 zakon. Ali,shto se tiche odnosa cena/kvalitet onda je revalver 2 trenutno daleko ispred konkurencije(samo 150$) na polju software amp simulatora! E da,strava je shto su implementirali impulse kutija a i tweakovanje kutija i micova je dovedeno do najsitnijih detalja. Ishli su chak do toga da se mogu kombinovati i lampe u ampu shto je za svaku pohvalu. Ovaj plugin je trenutno lider shto se tiche detalja koje nudi za tweakovanje. |
Kako najpametnije da iskoristim preamp modele? Cemu oni sluze u realnosti? Mislim pored klasicne "glave"?
|
Mozes da pravis hibrid pojacalo. Recimo stavis preamp od marshala na poveramp od rectifier-a. Mada ga mozes staviti i pre neke glave.;)
|
Quote:
E dobro je rekao Kirk, ovo čudo ipak ?dere CPU ko ludo,. Valjda zbog impulsa. :) Opet, znači, ne valja..:D :D :D |
All times are GMT +1. The time now is 08:25 AM. |