@arthur
to sto ti pricas je ustupanje prava publisheru koji kasnije ubira tantjeme od drustava(kao sto je npr.Sokoj)
cim prica ima veze sa Sony i sl. u pitanju je cuveno dranje ili odvaljivanje od strane publishera
ti se i ovdje mozes odreci prava svom izdavacu ako si dovoljno glup-kao sto su mnogi bili i jos uvijek jesu. Na srecu, po novim izmjenama zakona koliko god se ti odrekao tvojih je uvijek 50%
to da znate
a publishera se dobro cuvajte, to su paraziti koji nista ne rade a uzimaju tvoj novac obecavajuci, obecavajuci...
bice to vrlo brzo na svom mjestu-krvavo radimo ali BICE!
do not mix frogs and grandmothers!
btw, sinoc sam se vratio iz Sofije gdje se odrazavao "Cisac East-european work group" svih okolnih drustava gdje sam bio prisutan u ime Sokoj-a(uz vd.direktora i dvije zene iz IT sluzbe koje su imale training). Mogu vam samo reci da su svi pozdravili novu gardu i pokazali spremnost da pomognu maksimalno. Cak i sam Cisac. Inace, sastanak je bio veoma korisan u smislu razmjene iskustava kao i ponovno ukazanom povjerenju u Sokoj od strane Cisac-a i drugih drustava. Ima sanse da na proljece mi budemo domacini pa bi u tom slucaju organizovali ozbiljnu tribinu gdje bi svi koje to zanima mogli doci i cuti od svih tih megafaca kako to ustvari ide.
pozz