|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
M 2000 novi za 350 Eura???:o Mozda poklonjen
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
E, ajd da i ja uletim sa pitanjem . Pojavila se prilika... pa da pitam zna li neko ( probao , posedovao , cuo , citao .. ) nesto o Yamaha REV 7 reverbu ? Znam da je iz 80-ih , ima remote, radi na 12 bit-a , tezak i povelik ali neznam jel upotrebljiv i za sta ? Svaka informacija dobrodosla.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Dakle, nije mrak, daleko je od toga, ali je upotrebljiv!!! I da, nema remote! REV 1 ima remote... Bar ja nisam video Rev7 sa remoteom... ![]() Pozdrav... P.S. Retroman, ako imas nesto simpaticno (polovno) na prodaju, baci mi PM sa telefonom. Nismo se dugo culi! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
RM |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Imao i prodao prije godinu dana REV-7. Nekad je to bila vrhunska sprava u klasi 2000-2200 DM (druga polovica 80-tih!), ali danas me bas nicim nije previse odusevljavala, mozda onaj "plate reverb" (prg 3), onaj reverb za snare i "early reflections" (mislim da je bio prg 15) za back vokale su bili donekle iskoristivi.
Koliko ja znam nije imao remote. Uspio sam ga prodat za 200 Eura ![]() @ Retroman Sto se tice "metalnog" zvuka tu si u pravu! Ustvari, koju god Yamahu (reverb) sam probao ima taj metalni zvuk koji je ponekad dobar za bubanj ili gitare ali vokal sam uvijek izbjegavao raditi s njom. Last edited by FrankoPanko; 03-10-2006 at 01:13 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Metal ? Pih , to moze i software. Ja mislio mozda ce biti bolje za vocal od software-a , ali izgleda da to nije slucaj. I , da , ima remote ( sa kablom od nekih 2 metra )
![]() Svejedno, posto ce mi ga najverovatnije pokloniti, necu odbiti, i , naravno , probacu ga na vokalu cisto da se uverim. Hvala svima na informacijama ! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VSS3, PCM-91 i ostali reverbi(TESTOVI) | STUDIOTON | DSP forum | 158 | 22-04-2010 09:40 PM |
Reverbi! | korenjak | Audio Software | 80 | 23-10-2008 12:41 PM |
Reverbi - generalni principi | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 41 | 09-09-2008 11:34 PM |