|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vibrator
|
![]()
random logic! respect i dobrodosao
![]() diafana mi je jedna od najboljih stvari ikad. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Hvala!! i meni je to jedna od boljih stvari , zanimljivo je da sam prije tjedan dana imao neki minimal set u Ljubljani i pustio sam Diafan-u (Blak Label 1995) i klub je totalno poludeo....neke pjesme jo? uvijek rade i poslije 11 godina.....
taj track me jo? uvijek fascinira. a napravljena je live sa TR808, TB 303 i Roland SPV 355 + MXR delay ...straight to DAT ...i mislim da ni?ta vi?e....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
sorry za offtopic, samo mi nikad nije bilo jasno kako ste uleteli na chicago all stars? ![]() Last edited by lesha; 16-09-2006 at 05:14 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Thee Blak Label bio je label od felix da housecat-a, koji je uzeo naš material za svoj novi label, a mi smo u to vreme furali imidž da niko ne sme znati odakle smo, tako da so mediji i DJ-i neko vreme (od 95-98 ) mislili da smo iz detroita ili iz chicaga a mi iz ljubljane
![]() Na Blak Labelu releasali smo dva EP-a Vengo i Voko u sličnom soundu, posle je išao u k.... Funny je da je PIAS koji je vlasnik snimki, ove godine opet počeo prodavat ta dva Ep kao limited edition (wtf).... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MCI Master
|
![]()
Tu sam nisam nestao...samo sto selim u novu kucu i pripremam studio pa sam sve spakirao u kutije..imat cu vise vremena iza 1.11 za forum i ostalo..nazalost kuca i studio mi uzimaju maksimum vremena a i djeca su tu koja idu u skolu..pa kad popusti ova panika oko selidbe eto mene ...
Pozdrav mojoj analognoj diviziji u ZG (aka analog Moon rider - Clustercord) Novo u studiu... DBX 160 S SPL Transient Designer Ursa Major 8x32 MkII Lexicon 200 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
menjao bih SE ATC-X za neki vintage analogni sint priblizne vrednosti , namerno nisam stavio u oglase , verujem da ce ovde brze naici neko ko bi bio zainteresovan ...sprava je nova , tj nekih 7,8 meseci
quijote@eunet.yu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Kurzweil K2000 smp-k
Kawai K4 Korg X5D Yamaha W7 Farfisa Vip233 Siel Orchestra Vermona Et-3 Hohner C-86 Elex Solina Korg G4 rotary simulation FBT R-21 rotary simulation |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Par novijih:
![]() Roland JD-990, Wavestation A/D, Digitech Studio Quad v2 ![]() Roland D-50 ![]() Roland D-70 ![]() Yamaha TG-33 Imam jo? fotki koje sam slikao, ali neda mi se sada to sve uploadati, budem nekom drugom prilikom. Bok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() elem, /me newbie ima Yamahu W7 ...i dvije PSR (je l' bas moram modele da napisem? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
mod?rateur analogue
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sta posedujete od opreme ? | alavuk | Produkcija Elektronske Muzike | 19 | 30-10-2006 02:51 PM |
Zr festival... Fotke sa prve probe | Oggy | Promocija radova | 39 | 30-08-2006 10:48 AM |
Fotke | Shot | Dizajn i konstrukcija studija | 36 | 26-02-2006 02:37 AM |
Fotke na?ih studio | mandrak | Razno | 5 | 11-04-2005 09:57 AM |