|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | ||
|
Junior Member
|
Quote:
, taj demon je totalno odlucan da to sve poveze u jedan mocan elektronski studio. To ce se uskoro i desit kako je zapeo... Prije ce bit, ako se otvore granice, da ce dolazit ekipa odozgo snimat po malo povoljnijim cijenama... Sto se tice tog studija ja navijam za Roginatora. Nema bas puno mjesta sa onolko krame na okupu,a i covjek zna radit s tim.Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Pro Member
|
Quote:
![]() ![]() Ok sad bi bilo ok da vi njemu smislite naziv studija kao što je on vama smislio (Kramasonic). Neznam...recimo nešto što ima riječ T8 u nazivu. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
ma zapravo nebitno... Last edited by analog moon rider; 26-08-2006 at 07:55 PM. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Evo jos nekih fotografija ...
-klavijatura od Formant modulara, Logan string melody 2, orgulje Vermona ET6-1, Formant modular, Rhodes 54 Last edited by analog moon rider; 27-08-2006 at 10:13 PM. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Mogao si ju ostavit ionako je istinito.
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Roland juno 106
Roland juno 6 Roland sh101(red) od spravica tu je i roland tr606 i jomox xbase09
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Korg Trinity Plus
Korg i30 Roland RD-700SX Roland JV-1080 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
Pozdrav iz Slovenije, iako več dugo več pratim rumski forum, to mi je prvi post jer mi je super cool da ima synth fanatika in mom području i rado bih djelio iskustvo i poznavanje instrumenta sa takvom ekipom ......evo moje trenutačne liste analognih synthova (ako ču se sjetit svih stvari)...+fotke mene sa opremom u akciji na koncertu na kojem smo upotrebljavali samo analogne ma?ine ......
Arp 2600 (Grey with Moog Filter) + 3620 Keyboard Alesis Andromeda A6 Moog Voyager OS Roland System 100M (112-121-130-140-150) Roland MKS 80 + MPG 80 Roland MKS 30 + PG 200 Roland SPV 355 Roland Jupiter 6 + Europa upgrade Roland Jupiter 4 + MIDI upgrade Roland SH 09 x 2 Roland TR 909 Roland MC4 & OP 8M Roland Chorus Echo RE 501 x 2 Roland Chorus Echo RE 301 Roland Space Echo RE 201 Roland Space Echo RE 3 Korg Monopoly + MIDI upgrade Braintec Transistorbass Simmons Digital Claptrap Logan String Melody II Boss DM 300 Korg SQ 10 Waldorf 4 pole Filter Musitronics Bi-Phase Vermona Retroverb JoMoX MBase 01 Pearl Syncussion Last edited by gregor z; 03-11-2007 at 11:20 PM. Reason: promjenio se setup |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
Bok Gregor,
Zanima me ako mo?e? napisati otprilike koje godine si uzeo neke od ovih sprava - prvenstveno me zanima dali je to bilo prije ili nakon onog "analog hype-a" kada su svi poludili za analogijama i kada su cjene u par mjeseci oti?le x2 pa opet x2. Jel imate neki site gdje se mogu poslu?ati va?i novi i stariji radovi (preview)? I?ao sam na http://www.nika.si/tehnika/random_logic/EP.html ali mi stalno baca error kada idem skidati mp3. Reci mi jo?, dali mo?da dolazi? kada na Harmony Central forum http://acapella.harmony-central.com/...?s=&forumid=18 Tamo zna biti dosta kvalitetnog materijala i informacija. Ja zapravo na Rumski dođem samo da malo "čakulam" na na?em domaćem jeziku, ali stalna baza je ipak Harmony Central.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
|
Hey Don!!
Ja se bavim elektronikom od 91 godine tako da sam sve te spravice skupljao duge godine. Mislim da sam tokom godina imao (imali) oko 60-70 synthesizera, ritam ma?ina i slichno. Obdr?ao sam samo najzanimljivije a sada ih sve polako servisiram i restavriram (znas za kojeg dobrog synth servisera u Hrvatskoj, u Sloveniji jih nema). Za vecino od njih platio sam sitne novce ako gledamo danasnje cene, ali tada kad sam ih kupovao nije ni bilo toliko jeftino, osim par stvari (jupiter 6 za 150 maraka, tb 303 za 80 etc...). Poslednje stvari koje sam nabavio su Arp 2600 koji sam pukim slucajem pro?le godine prona?ao u mariboru za neverovatnih 170 evra (sad ide na kompletnu restavraciju u holandiju), waldorf XT koji mi je poklonio DJ Umek, MKS 30 sa PG 200 za 300?, Marion Systems MSR 2=300? i SH 2000 koji je bio u paketu kad je moj studijski partner nabavio Rhodesa MK1 cca 150?. Najbolji buy poslednjih godina sigurno je Andromeda, jedan od najneverovatnijih synthova ever za mene, Musitronics Bi-Phase (400?), Mutronics Mutator (800?) i Space Echo ma?ine.(501+301/=600?). Veoma zanimljiva igracka je i Future Retro Mobius (500?) ako trebas analogni sequencer i midi to sync to cv/gate converter. Jo? uvijek mi svasta ide preko ruka ali nekih synthova se ne isplati kupovat jer bi sa njima imao prevelike troskove servisa i restavracije. (neko mi sad nudi Korg trident Mk1 za 200? ali mu ne rade tri oscilatora. Da bi imao dobrog servisera u LJ ili ZG odmah bi ga nabavio, a da ga saljem u njemacku ili holandiju se mi ne isplati). Zelja mi je nabavit neki veci modular system (Club of the knobs, Cynthia, Synthesizers.com, Doepfer...) ili za pocetak Macbeth M5. Next buy je Zeit sequencer, cekam samo da srede software do kraja. Random logic jo? uvijek nemamo svoj site, stavit cemo ga online sa novim albumom druge godine, album na tehniki zove se Numrebs i mislim da bi ga morao naci na SoulSeeku ili slicno. Lista releasa mo?e se naci na : http://www.discogs.com/artist/Random+Logic Cekirat cu Harmony Central, ja sam najvi?e na gearslutz pod istim imenom. moj basic homepage: http://homepage.mac.com/gregorzemljic Puno pozdrava, Gregor Zemljic |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|