|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
Ma ti znas matori sta sam ti ja rekao jos onomad oko Beovizije za Ivanu...
I dalje stojim iza toga da je ona jedna od netalentovanijih pojava na "muzickoj" sceni Balkana. Kaliopi je carica i Darko Dimitrov radi do jaja moderne aranzmane i to je stvarno opasno zvucalo, ali je nekako "preglomazno" (fali mi prava rec) i "premonumentalno" da bi pobedilo na festivalu zabavne muzike. Ono se priblizava Gejbrielu, sto ja izuzetno volim, ali pod drugim okolnostima. Cak realno mislim da njoj zeni i nije bilo mesto tu medju raznim "zvezdama" jer ona to svakako jeste bez ikakve potrebe da se to posebno podvuce. Ulazim u preduboku filozofiju, ali licno mislim da su mi festivfali mnogo zanimljiviji za mlade izvodjace i da bi tu trebalo staviti akcenat i da tu treba da se desava takmicenje, a da izvodjaci poput Kaliopi i ostalih koji su vec afirmisani mogli da nastupaju revijalno, bez potrebe da ikome ista dokazuju.... E sad... Ja sam ovo vec milion puta rekao i milion puta su mi bila zapusena usta odgovorom koji glasi: "A ko ce onda da gleda takmicenje neafirmisanih i ko ce da to sponzorise?" Tu se ja uvek povucem, ali ne mogu da prestanem da verujem u ono sto sam rekao. Da se vratim... Poslednje vece festivala je vec bilo 'nategnuto" jer su u igri bile izuzetno vredne nagrade i pored toga sto je meni drago da je bas Milena pobedila, ne bih smeo da potpisem da ovaj put to nije imalo veze i sa samim autorom pesme, tj. njegovim uticajem. Ipak su kola i 10 somica dovoljan razlog za par bitnih telefona... ![]() Samo bih se osvrnuo na drugoplasiranu pesmu koja meni najvise lici na "Grudi moje balkanske" od Poslednje igre leptira... Sta cete, moram malo da budem i zao ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
suncane skale, tj. sta fali ovoj pesmi? | gorjan | Promocija radova | 22 | 13-08-2009 06:21 PM |
Lejla Hot - Skale 2007 | Oggy | Promocija radova | 27 | 25-07-2007 10:29 PM |
SUNCANE SKALE - POZURITE! | Mogli | Promocija radova | 7 | 25-04-2005 01:48 PM |
Budva, Skale | Boskovic | Razno | 11 | 02-03-2005 05:39 PM |