|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Bome, ne znam zasto mi je EX-ica toliko prirasla srcu...? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Cluster, moram ti vjerovati na rijec sto se tice razlike izmedju OBX i OBX-a. Padovi sa Magnetic fields 1 su nesto spektakularno (onaj "voicey" mi posebno nabija komplekse), to je iz druge galaksije. Obozavam takve "pune", tople padove. Preko onih "rezecih", iako covjek treba i takve tu i tamo, odmah prelazim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Joj sto volim kada strucnjak objasni
![]() ![]() ![]() Da li onda OBX dodje nesto kao kompaktna varijanta starih 2,4 i 8-voice belih Oberheima od SEM modula ili nesto drugo... Bas sam slusao Merge od Laze Ristovskog odradjen na Minimoogu i Oberheimu OBX-a.Oberheim zvukovi neodoljivo podsecaju na propheta,pogotovo filter sweepovi na "Kales bre andjo" ![]() ![]() Danas sam slusao i Magnetic Fields 1,hehe-stvarno topli padovi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() U poredjenju sa Naos-om (Ristovski/Lokner) iz '94, Merge je svetlosnu godinu dalje... Moram da iskopam tu plochu.. ![]() Drago mi je da vas se toliko javilo, nisam imao pojma da vas ima u tolikom broju. Znao sam za Clusterchorda, OFFa, Goasia-u...a za ostale...bash sam se obradovao ![]() Zamislite, svako od nas ponese po 2-3 sprave i napravimo jedan Elektrik Jam ![]() Last edited by MHz; 18-05-2006 at 12:38 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
mislim da nesto od tih snimaka ima na goratonovom best of-u... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
![]() obozavam improvizaciju. nedavno sam napravio takav jam-session s jednim kolegom - potegnuli smo sve zivo sto je bilo nadohvat ruke. 34 min "berlinske " skole.. ****nego ljudi, bilo bi super da postate i neke fotke vasih sinteva/klavijatura, cijeli setup, neki sint, gro-plan, stogod .. editirao sam naslov thread-a da malo poguram ideju**** ![]() Last edited by clusterchord; 19-05-2006 at 03:11 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
evo da zakuvamo...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" Last edited by DADDY Z; 20-05-2006 at 01:50 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
mod?rateur analogue
|
![]()
@relis - kako si uspio da ti virus stoji tako vertikalno , jesi to zavario nesto na kontroler ?
ako moze mala sugestija, mislim da bi bilo bolje da slike nisu bas mega-velike, preko 150k - ima nas jadnika koji smo jos na dial-upu, pa nam treba tri dana da se izlista ovaj page.. ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
roland xv88
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sta posedujete od opreme ? | alavuk | Produkcija Elektronske Muzike | 19 | 30-10-2006 02:51 PM |
Zr festival... Fotke sa prve probe | Oggy | Promocija radova | 39 | 30-08-2006 10:48 AM |
Fotke | Shot | Dizajn i konstrukcija studija | 36 | 26-02-2006 02:37 AM |
Fotke na?ih studio | mandrak | Razno | 5 | 11-04-2005 09:57 AM |