|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
MAO
|
![]()
Akademiji? Studio Akademija? Sala? HOR??
Ako je to taj studio, zaboravio si i Ameka sa slike gore levo... Doduse gluvac ni pod razno nije adekvatan za hor.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Member
|
![]()
Valjda je mislio na salu muzicke akademije u Kragujevcu. Zadnji put kad sam bio na toj akademiji sala se jos uvek gradila, nadam se samo da su nesto lepo sagradili ... akusticki lepo.
![]()
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Ne, ja nisam bio ni malo besan,samo me je povredilo to sto je neko poceo da mi prica sta ja i da li mogu, a sta ne mogu i da me odvraca od nekih mojih stavova i prica mi o necemu kao da sam juce poceo da se bavim muzikom.Sta god da sam do sada radio (a toga je bilo mnogo), na kraju je ispalo kako treba-a to znaci ako verujes u sebe da sve mozes postici, a hvala Bogu imam vere u sebe.I nisam imao nameru da se svadjam, ali sta nekom da odgovoris kada ti kaze:Zaba videla....Pozdrav i tebi Bobane,nemoj da se ljutis ali svako moze da iskaze svoje misljenje(kao sto si i ti u nekom ranijem postu)ali ono sto sam izjavio zaista i mislim i hvala ti na savetima (ali zaista mi nisu bili od koristi).I nemoj mo vise o tome jer ovo uopste nije ni bila svrha posta.Cujemo se!
Last edited by Nemania; 07-04-2006 at 11:49 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
Greska!!! slucajno sam otvorio neki stari post...Brisite!
Last edited by Nemania; 31-05-2010 at 03:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
|
![]()
Gluv prostor nikako.
Ja sam snimao u studu 6 PGP. Ima dve horske pesme (3. i 7. na linku ispod). http://www.freemasons-freemasonry.com/oratorio.html Snimano je 2004, a snimak sam cuo pre mesec dana. To je toliko los snimak da sam se iznenadio. Evo to je snimak hora u gluvom prostoru. Last edited by google; 31-05-2010 at 04:55 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Usnimavanje vokala | Harry | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 14-07-2008 12:44 PM |
vokali-usnimavanje, mix, itd... | gorjan | Ogi Radivojević | 10 | 28-03-2008 08:54 PM |
usnimavanje bas gitare | allegrosteva | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 01-12-2007 04:03 PM |
Usnimavanje bubnja | Heavy Jerk | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 30-07-2007 10:09 AM |
pitanje vezi usnimavanje vokala | saki | Audio Produkcija - Tehnike | 25 | 18-06-2004 12:57 PM |