|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Ja bih voleo da tvoj profesor i ja stavimo po 1000 evra na gomilu, a da on obrne faze i potre matrice, a da ne sjebe hor.... Ili da uopste potre matricu.
To bi mi bile najlakse zaradjene pare ![]()
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
@OFF,
Zaista sumnjam, i ja bih kao Oggy mogao da se kladim u 1000 evra i vise da to nece uspeti ... ali vredi pokusati. Teoretski je nemoguce, ali sam naucio da je akustika veoma cudna nauka i cesto ume da nas iznenadi. Probacu uskoro, pa da vidimo. Poz.
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Da ne govorim da ce i temperatura i vlaznost da utice... zato budi brz. Mnogo ljudi na jednom mestu podize temperaturu i vlaznost jako brzo. Sumnjicav sam ali i znatizeljan... tako da ti zelim srecu ako budes pokusao. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pazite, ni ja ne ocekujem da se potre cela matrica frekvencijski. Drugo, kad imate npr, koncert ili zivo snimanje hor + orkestar, nemoguce da u mikrofonima koji hvataju hor, a moraju biti podaleko, nema niceg osim hora. I trece, ne moraju im se pustiti svi kanali matrice pri usnimavanju, nego ono sto im je dovoljno da uhvate ritam i intonaciju.
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
c,c,c...Nemania,jesi li cuo za onu narodnu:"vid`la zaba da se kuju konji,pa i ona digla nogu".Uradi prvo nesto primereno tvom iskustvu,pa posle nekog vremena probaj tako preambiciozne zahvate.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Usnimavanje vokala | Harry | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 14-07-2008 12:44 PM |
vokali-usnimavanje, mix, itd... | gorjan | Ogi Radivojević | 10 | 28-03-2008 08:54 PM |
usnimavanje bas gitare | allegrosteva | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 01-12-2007 04:03 PM |
Usnimavanje bubnja | Heavy Jerk | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 30-07-2007 10:09 AM |
pitanje vezi usnimavanje vokala | saki | Audio Produkcija - Tehnike | 25 | 18-06-2004 12:57 PM |