|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Ili pod c) uticaj vlaške magije.
Iskreno ja se nisam nešto posebno uzbudio oko toga da bih išao po forumima da tražim odgovor. Ali vidi se da dosta dobro poznaješ materiju (sa te tehnièke strane),dok ja tome nisam posvetio dovoljno vremena koliko sam želje,volje i strasti samome zvuku. - Pa si me naterao da pomislim da izgleda da nešto nije u redu i da samo treba da naðem šta je "to" i krenuo ponovo da proveravam o èemu se tu radi. Ali pre toga sam uradio jednu moju "staru kvaku". - Restartovao sam komp (iz predostrožnosti), upalio sonar i ovoga puta se desilo da nisam èuo neku bitnu razliku izmeðu vokala (freeze on/off). Nisam se toliko iznenadio koliko sam veæ odmah u istom trenutku posumnjao (ako postoji takva opcija) da je sve to bilo zapravo do konfiguracije kompa. Ne bi sad da se zaleæem i da iznosim detaljniju teoriju o tome šta ja mislim. - Ali moj generalni utisak je : konfiguracija. Posebno ako se uzme u obzir da moj komp nije nešto jak. - Latencija je podešena na maksimali,a zvuk prokrèi dok nešto ne smiksam. A ubeðen sam da bi ceo proces miksanja bio drugaèiji kada bih imao "pravu" mašinu. Last edited by Uro?_86; 28-10-2015 at 04:20 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sirina zvuka u miksu? | nikolaivanic | Audio Software | 28 | 21-05-2013 07:44 PM |
Početničko pitanje o miksu | disco violence | Audio Produkcija - Tehnike | 20 | 15-08-2012 06:58 PM |
Koji Eq za gitaru koristite u miksu? | disco violence | Gitarska Produkcija | 28 | 05-08-2009 04:24 PM |
Problem u miksu | nESbo | Audio Produkcija - Tehnike | 44 | 18-10-2006 08:47 AM |
Cubase::: [za pocetnike] kako snimiti VSTi output kao audio | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 19-06-2003 09:59 PM |