|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#18 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
A ?etiri jezika ha ha ![]() ![]() ![]() ![]() Pa bar ovi na?i prostori su duhovit narod a Srbi naro?ito (eh dragi ?kalja ..itd) A ?to se ti?e komunikacije glede glazbe, muzike i te boranije: Ray charles nije imao pojma ?to su note ![]() A onaj ?udni Beethoven lik bio gluh? pa kako ?ovo skladao be?e gluv? ![]() ![]() Taj na na?em forumu ne bi dobro pro?ao. Ajde prijatelju da zaboravimo to sve pa vako: JA PRIZNAJEM..da sam glup i ba? ne i obrazovan i ta ?injenica mi ne daje pravo da se obra?am preko foruma: branoyu,Filipu, Siru, Moglu; Amateru itd. itd...jer bi to slu?ajno mogli pro?itati i awacs, Bockie, mladenstojanovic itd. ALI chudno mi je da uop?te reguju na takve imbecile kao ja ![]() ![]() Pozdrav i..zasad zatvaram temu ![]() PS. Sje?am se da lik koji me napade zbog ? i ? (..kao ?to pametujem a neznam gramatiku) a ON pametnjakovi? nema pojima da u SL nema ??. ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|