|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Nemoj pogre?no da me shvati?, ali ponovo pročitaj ?ta je napisao awacs, mislim da se i dalje tu krije odgovor na tvoje pitanje
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
A koliko ja primjećujem ostali su shvatili ?to pričam. ![]() Od awasa sam"razumio" njegov post i on je potpuno u redu i nije mi bila namjera biti cinićan..a vjerujem ni njemu. Moramo se svi naučiti da razumijemo jedni druge..neki ovako drugi onako ![]() Ja recimo se slabo slu?im stručnim nazivima vi?e sam praktičar..tako da na taj način tako i pi?em. Uzmi recimo simpatičnog Branoy neki njegovi postovi su za mene enigmatika..ali se potrudim da razumijem..osim kad ne?to na poznatom jeziku ne razumijem (kao ovo zadnje ![]() Da ne tupim..samo sam htio pitat "kako to vi.." ja ako ne razumijem odoh na drugu temu. ![]() pozz
![]() |
#14 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Uh...kakav post... Pa ne znam čika Idvi ?ta tu ima da se "re?ava". ?ta je re?enje? Da, signal ide sa kanala u master. Da, signal delom preko senda ?alje? u FX "?inu". Da, zbir dva signala je veći nego vrednost samo jednog, dakle jači je na masteru. Matematika je neumoljiva. I ?ta sad da se tu "re?i"...? Ako je cilj da ostane nivo signala u granicama jačine osnovnog kanala, dakle, mora se smanjiti jačina u kombinatorici oba kanala, dakle osnovnog i FX. Mo?e se koristiti i nekakav limiter, ali to ima za posledicu potpuno drugačiji proizvod u produkcionoj filozofiji. Nema "re?enja", već su to fakti i posledice. poz'
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Što kaže Boki, to su prosto činjenice. Lično nikada nisam slao send u prazan FX kanal, a i ne poznajem nikoga ko jeste. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 03-05-2015 at 11:41 AM. Reason: slova |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
?ovek postavlja pitanje, ne dovoljno stru?no, ali sasvim jednostavno i razumljivo, a onda po?inje Ilijada i Odiseja...Odavno na ovom forumu nema drugarskog odgovora, kao ?to je to slu?aj na stranim forumima. Mo?da je pesparica i nervoza krivac...
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
Već mi je pun kurac kukanja nad taštinom u odnosu na dobijeno.
Sve neke seka-Perse, u prvi plan ide odnos, a zanemaruje se jebena činjenica da je čovek dobio najbratskiji odgovor, koji će NIGDE IKAD da dobije! Ko je meni rekao šta... Najeo sam se debelih govana! NE sad da je do Idvija, nije, jasno je šta hoću da kažem, nema žalbe, već ovo postaje jebeni patern. "Pravo glupljeg"!!! Manite se tih sranja. Da , psujem, i popizdeo sam. Neko ima pravo da ne zna i ne zna kako da pita, a kad mu se odgovori, onda kuknjava, zato što pita osnovnu , prebazičnu stvar, i pravo je čudo da se potpisuje "studijima i poslom i karijerama" a ne zna šta je mic a šta line... Jebeš priču, banujte, većajte, ali razumite da mi je teško da u takvim uslovima funkcionišem demokratično kad treba da podržim neznanje i reagujem "pragmatično" na totalnu ignoranciju i nepostojanje zdravog razuma... Da, kriv sam. Ajd' u pičku lepu materinu! Na šta ovo liči? Ozbiljan forum treba da ugroze debilna pitanja i imbecilne ideje?! Ko vam je šta dužan? Gde je volja, gde je želja da se nauči? Ma ajde bre...! Molim da kolege postupe u skladu sa pravilnikom!
#19 |
Member
|
![]()
U potpunosti razumem Bockie-a, ja iskulirao da napi?em ovako ne?to ali on izgleda nije uspeo
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
DA u pravu si potpisujem se sa onako kako si naveo ali zar tvoj toliko "jaki" intelekt to shva?a kao moje hvaljenje. Nije meni te?ko uzvratit i tebi i tebi: go.. se tri p... m...! ALI NE?U. Kako sam ka?e? svi su smrdljive svinje koje nisu dorasle tvom na?inu komuniciranja i nemaju tvoje znanje i tvoju mo? savr?enstva baratanja stru?nim frazama. Po tvome su svi idioti koji pi?u po ?tampi: ?or?, kopi, Dejli mejl, sr? te krejzi te fakju itd...ne znadu oni ?to je lajn a ?to mic. Ali ja ti pra?tam sve..jedino me boli ono: "moderator" i rekording. Moderator ok..najvjerojatnije si moderan tip ali rekording ? Mo?da rekorder ![]() Sje?am se jednog VELIKOG znalca na ovom forumu od kojeg sam mnogo nau?io i koji se zove SANDROB. Dalmatinskom ikavicom i malo "vla?ki" naglasak toliko nas je puta nau?io znanjem i nije ga smetalo na?a po neki puta naivna i amaterska ne znanja.. makar je Ton magistar. Gospodin iz Kor?ule! Dakle, dragi Boki opra?tam ti vre?anje ..ali brate bri?i ono: moderator. ![]() Dobio sam odgovor na moje pitanje... te mi nije jasno ?to to tebe "ne iskulira" pa te potaknulo da tako "kulturno"odgovori?. Dali moj prvi post..drugi ili odgovor: Mogli-a, Filip-a, Sira ilti branoya. Ili jednostavno samatra? da ?ika idvi "od?ikao" ?elim ti svu sre?u u glazbenom ?ivotu drugarski pozdrav! Idvi PS.ovo je ni?ta..jednom sam bio napadnut (od sli?nih likova) zbog ?, ? i pravopisa ![]()
Toutes les comparaisons ont été faites en utilisant les rangs la taille de l'échantillon était calculée rétrospectivement en utilisant les résultats de l'étude actuelle.. Last edited by idvi; 04-05-2015 at 08:59 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|