|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
Nadam se da razumes ,jer ih ima koliko oces,nista dok ne nadjem neku izdavacku kucu i pare za studijske monitore/sluske pa ce sve biti kako treba
![]() Pa pazi da ti kazem,apsolutno sam siguran da ce mi monitori/sluske podariti bolju produkciju...makar 80%. Btw samo da te prekinem ,ne razumem te kod "ipak ces morati mnogo vise da se pomucis u radu od same kupovine monitora/slusalica..." Kako mislis od same kupovine da se pomucim ne razumem? niko mi nije konkretno odgovorio na pitanje da li uzimati one sluske (pisao sam vec koje) i zvucnu (takodje pisao)...?jel u tom smislu ili? A ako mislis na radu na sluskama ili monitorima,ne brini se,navikao sam ja na najlosije uslove ,tako da ce mi studijske sluske/monitori biti raj ![]() Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc! Treba mi neki dobar plugin all in one! | NewProducer | Audio Software | 30 | 02-03-2014 08:24 PM |
Pomoc,saveti,misljenja | Njole | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 05-11-2013 04:50 PM |
treba mi pomoc oko glasackog tela tzv lajkovi | Everbeatz | Pricaonica | 6 | 11-11-2011 10:06 PM |
Treba pomoc oko povezivanja PCM 91 i EMU1616m | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 15-02-2010 02:13 AM | |
treba mi mala pomoc oko samplovanja | saki | Audio Software | 11 | 14-03-2005 11:29 AM |