|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
@NLP ne razumem u kom smislu su moja pitanja "cudna"? navedi mi barem jedno koje je "cudno"
![]() ![]() Btw,zasto ja ili bilo ko ko ovo cita , mora znati sta su i ko su sony records ako na to ciljas? takodje nisam primoran ni da znam ko su Red bull records i kolike su meni realne sanse za njih.Spomenuo sam spinnin records i mislim da je dovoljno jasno o cemu je rec ![]() 1. nemam nikakvu zvucnu karticu, (niti sam ikada imao prilike da je vidim uzivo) i obican kompjuter dual core star 7 godina. 2. ako ces iskreno,ne bih ni otvarao temu da sam mogao kucati "pre-amp" headphones,hocu to od vas licno da cujem koja je najbolja preporuka! 3. mislis li da znam sta ti znaci to RME? ![]() 4. Hocu samo kratko ,jasno i sazeto. Trazim li mnogo? P.S. meni treba neko ko ce da me cuje,zelim da se dokazem da mogu ,ali nazalost taj "neki cika" ,menadzer kluba ili sta vec ,ne postoji. Trebaju mi veze ,ali ih nazalost nemam...u Americi je to mnogo drugacije ... Last edited by Ice Blue; 21-01-2015 at 05:24 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc! Treba mi neki dobar plugin all in one! | NewProducer | Audio Software | 30 | 02-03-2014 08:24 PM |
Pomoc,saveti,misljenja | Njole | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 05-11-2013 04:50 PM |
treba mi pomoc oko glasackog tela tzv lajkovi | Everbeatz | Pricaonica | 6 | 11-11-2011 10:06 PM |
Treba pomoc oko povezivanja PCM 91 i EMU1616m | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 15-02-2010 02:13 AM | |
treba mi mala pomoc oko samplovanja | saki | Audio Software | 11 | 14-03-2005 11:29 AM |