|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
@awacs vec otprilike 2.5 godine radim na obicnim kineskim slusalicama.Mogu ti iskreno reci da sam navikao na rad na slusalicama i na tihoj vatri.E sad ,sa druge strane na kompu imam 1 zvucnik jer je drugi crkao...u pitanju je http://www.itsvet.com/proizvod/blueb...eakers/256/842
![]() inace,radim u abletonu ,za master channel koristim izotope ozone 5 i nadjem neki dobar preset i znas koji je to zvuk u pitanju ,vrhunski! testirao sam kod drugara na stubu ,kod mene kuci na kucnom bioskopu i mogu ti reci da je produkcija odlicna! ne smem ni zamisliti kad bi imao studijske monitore ili neke kvalitetne studijske sluske sta bi radio sa zvukom ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc! Treba mi neki dobar plugin all in one! | NewProducer | Audio Software | 30 | 02-03-2014 08:24 PM |
Pomoc,saveti,misljenja | Njole | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 05-11-2013 04:50 PM |
treba mi pomoc oko glasackog tela tzv lajkovi | Everbeatz | Pricaonica | 6 | 11-11-2011 10:06 PM |
Treba pomoc oko povezivanja PCM 91 i EMU1616m | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 15-02-2010 02:13 AM | |
treba mi mala pomoc oko samplovanja | saki | Audio Software | 11 | 14-03-2005 11:29 AM |