|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam licno zadovoljan sa ac tretmanom prostorije...
Evo bas pre nekih mesec dana sam radio aranzman tanji savic i darku lazicu (neki duet), sad treba da izadje, i trebalo je da se snimi sax...Poslali su mi snimke iz BB studija, koji ima pored uredjene akustike, i ssl od 99000evra (bese)...E taj sax je izasao sranje..kako snimak tako je lose i odsviran (to je manje vazno), pa sam to snimao kod mene i po nekom mom kriterijumu je izaslo mnogo bolje, i na jeftinijoj opremi i u manje dobro tretiranoj prostoriji...hteo sam da kazem da sam zadovoljan akustikom, koja naravno nije sjajna, tj moze biti bolja, ali mi vrsi posao tj ne trazim preko "leba pogacu. Da imam prostora uradio bih gluvu sobu, al ga nemam ![]() ![]() Pa ako neko slucajno ima ( azeli da ga se resi) ili iskopa na netu neki reflexion za neke manje pare do 50-60e-70e, nek mi baci pm. Ili ako neko eventualno ima varijantu da naruci preko tomana http://www.thomann.de/gb/the_tbone_micscreen_le.htm Svidja mi se onaj Se electronic Space...ali je 350e! A za sundjer NE DAM tolike pare ![]() Last edited by Nemania; 16-09-2014 at 09:41 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Reflexion filter | Bybass | Razno | 0 | 31-10-2011 10:38 AM |