|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Pre svega na Roland SH-201... nista sto ne moze Spire i drugi VSTi. Odavno se vec glavne inovacije desavaju na polju softvera a ne hardvera.
Da pustimo mi ono "U rukama Mandusica Vuka" - Model E nije Minimog, a ni Sylenth nije Spire ![]() Ja sam po prvi put onako potpuno zadovoljan, skroz inSPIREd ![]() Spire built-in FX: 9.9/10, njegov sastavni deo. Evo danas sam na KvR-u prvi put video temu u kojoj se prica o rack verziji Spire-a, ljudi su normalno pozeleli dedicated CPU za Spire. Uradio sam jos par ideja, i tu bi trebalo da stanem s eksperimentisanjem a vise razmisljam o celinama, o ritmici, efektima, pa se mozda sledece godine i skupi za neki Live od pola sata... Back To Basics - klasican SC bass + teatralni supersaw stab dopada mi se atmosfera. Universal Life - 7 sec loop, u stilu Push-a ali opet na svoju ruku. mora da mi se takva svirka 100 puta pojavila u glavi ali NIKAD nije zvucalo ovako dobro! podmazano solidnim 909 kick-om. jako dobar low-end. Pacific - treca verzija koja je dosta drugacija. ona prva baslinija prakticno ne moze da umiksuje. ovo je sad malo PvD style sa klasicnim off-beat basom i "dreamy" synth-om. bas sam zadovoljan kako zvuci. Naravno sve ima smisla ako se slusa VEOMA GLASNO, tu se tek vide nijanse i prednosti nekog synth-a u odnosu na drugi. Da li zvuci ROCK SOLID ili se raspada low-end. Upravo sam nabavio i "HighLife EDM" banku - idem sad da preslusam ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Reveal Sound SPIRE - snizena cena do 15.09. | frag | Audio Software | 8 | 29-12-2015 12:48 PM |
Moj najnoviji singl upravo izasao | Ilija Ilic | Promocija radova | 5 | 15-03-2014 11:41 AM |
Najnoviji hit ... | ProkDu | Pricaonica | 3 | 17-03-2011 09:49 PM |
Sound On Sound recenzija sE Electronics Voodoo serije ribbon mikrofona | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 26-01-2011 11:38 AM |
Evo moj najnoviji singl pa uzivajte :) | Ilija Ilic | Promocija radova | 6 | 17-07-2009 07:11 PM |