Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 28-02-2014, 08:50 PM   #10
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Default Re: Muzičke kartice/audio interfejsi zbog čega se tapka u mestu?!

Quote:
Originally Posted by alen View Post
i ja mislim da ima pomaka,usled vrtoglavog kretanja trzista i komercijalnog smisla,nuzno je bilo implementirati dodatne mogucnosti kao rezultat evolucije workflow-a DAW sistema.O istome razmisljam kao disco violence vec neko vreme i posle dugog razmisljanja doneo sam odluku da uskoro pazarim audient id-22 koji je sa mog stanovista dovoljno razuman upgrade sa Emu-a.Nisam ga jos cuo na delu,planiram to odraditi u skorije vreme pa onda definitvno odluciti ali po komentarima i reputaciji audient-a ne sumnjam da je to to.Ozbiljna konverzija,poznato dobri preampi,monitor kontroler,prosirivost,mobilnost itd itd...All in one uredjaj kojem se nema sta zameriti ni u cemu,sem toga da se jos uvek cekaju drajveri za win....ali bi se sa njim presaltao bez da imam sta protiv i na osx.Drajveri za win se ocekuju uskoro tako da dok skupim kintu verovatno ce biti i win opcije.Skoro im je znacajno pala cena,oko 550Eura mogu da se nadju sto je totalna pobeda u odnosu na rme,lynx itd...Malo sam zapaljen na njega napamet jer iskreno,nisam imao prilike videti ga kod nas i probati ali to je neki moj verovatni skorasnji upgrade sa emu-a...
Za ovo prvi put čujem hvala.
disco violence is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules