|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
Interesuje me jos par stvari mozda nije ovo prava tema za to ali cu ipak pitati:
1. Stalno se spominju biblioteke zvukova na forumu, kao i prilikom instalacije/opremanja ruDAW masina, zanima me da li su ti zvukovi konstante ili se mogu obradjivati i menjati? 2. Npr. Alicia Keys Piano paket predstavlja semplovane zvukove klavira koje je doticna odsvirala ili gresim? 3. Da li su te biblioteke kompatibilne sa vecinom programa za rad sa audio formatom (Cubase, Ableton Live itd) ili su namenjene iskljucivo za pojedine programe? 4. Na koje pakete bi trebalo obratiti paznju kada je u pitanju kvalitet semplova? Na stranici za ruDAW masine se navodi u nekom komentaru da moze doci do nestabilnosti sistema usled lose programiranih VST-a, VST predpostavljam znaci virtuelni instrument? 5. Ne razumem sledeci odnos: Roland INTEGRA-7 SuperNATURAL Sound Module kosta 1500eur, a Axial Roland biblioteka zvukova je cini mi se besplatna (Jupiter 80, 60, itd)? Cemu sluzi taj fizicki modul od 1500eur kada imamo softversku verziju, mislim, u cemu je razlika? Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporuka za velikog pocetnika | individual | Monitoring | 2 | 28-03-2012 05:36 PM |
Gitarske pesme za pocetnika | SumAnuT | Razno | 9 | 05-10-2009 01:26 AM |
oprema za totalnog pocetnika | stefdza90 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 21 | 10-09-2006 09:41 PM |
Pomoc za pocetnika -trazi se klavir ... | masa | Audio Software | 22 | 07-05-2005 03:55 PM |
Oprema | STUDIOTON | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 08:13 PM |