|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Member
|
![]() Quote:
KRK Rokit Powered RP6 G3-210? KRK Rokit Powered RP8 G2-230? Dosta su hvaljeni monitori od KRK, i par ko?ta 400?+. Imaju oni i monitore koji ko?taju 1000? par. Ali na nekoliko mjesta sam vidio da ljudi daju preporuke za ove KRK modele koje sam ja naveo. I po internetu vidim da ih dosta hvale. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
Ništa. Ima ih u radnjama, i ide garancija na njih. Cena im je super u klasi!
Dok sam radio u trgovini, prodao sam gomilu...doduše tad je bila samo G2... A tamo sam pričao o tome šta ja mislim, i o izboru oslonca slušanja...! I dalje ostajem pri stavu da ako je krajnji cih kvalitetno slušanje, izbor budu sluške u tom budžetu.
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Smijem pitati koje? Da li poseban amp za njih ili ih tjera? na zvučnoj? Tnx, ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
I mene insteresuje ovo sto pita Eomsy! Treba li i predpojacalo za slusalice pored zvucne karte M-Audio Profire 610?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
Joj...uh...ma ima na svakom drugom mom postu koje su...
![]() Aj zvirnite, namerno malo izbegavam... ![]() Teram ih na Sony MDS-JE530 koji je nakačen na integrušu preko coax digital... Koštao me je krvavih 20e... ![]() A kad snimam, radim, onda regularno sa Onyx 1640... Ne. Doduše, probaj koliko je dovoljno glasno, to varira i od omaže sluški, sa ovim mojim bi bilo vrlo pristojno, jer je niska!
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
po?etnik u elektronskoj glazbi? posudi tatin laptop i skini krekirani ableton live... bit ?e ti dosta za po?etak... i previ?e
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
Kapiram. Posto ja imam Casio CTK2000 klavijaturu nasao sam na netu da ona moze da bude midi kontroler u Ableton Liveu. Tako cu poceti, pa ako bude islo onda cu kupiti prave sprave. Da ne trosim novac bezveze...Kupicu jedino Sennheiser slusalice!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
btw, samo da napomenem, ja i ako ne koristim slusalice velike omaze povezao sam ih preko preampa za slusalice, samo zbog veceg broja razvodnika stim i slusalica, i zbog kontrole solo, mute, left,right... razliku u zvuku bar ja nesto ne primecujem osetnu, ali u jacini normalno, sad distorzija zvuka na vecim jacinama zavisi od kvaliteta eventualno i cene preampa.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporuka za velikog pocetnika | individual | Monitoring | 2 | 28-03-2012 05:36 PM |
Gitarske pesme za pocetnika | SumAnuT | Razno | 9 | 05-10-2009 01:26 AM |
oprema za totalnog pocetnika | stefdza90 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 21 | 10-09-2006 09:41 PM |
Pomoc za pocetnika -trazi se klavir ... | masa | Audio Software | 22 | 07-05-2005 03:55 PM |
Oprema | STUDIOTON | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 08:13 PM |