|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ja mislim branoj da bi ti trebao da pokushash da pravish layere za ritam i greshis uopshte ti bibanj ne zvuchi kao da je sa kompa barem ovo shto sam ja slushao.. ja kada zapnem negde prilikom pravljenja,totalno se.posvetim reshavanju problema(ako treba 5h cu da provedem preslushavajuci razne snimke dobosha,ma ako treba komshiju bubnjara cu da dovedem nebih li postigao zeljni rezultat)..dosta moze da.pomogne i bob ovinski,predlog za citanje..iskreno ja se.slazem sa.onim shto rece psionic neke stvari treba prepustiti profesionalcima..
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jos jedna diskusija o materijalima za apsorpciju | quake2 | Dizajn i konstrukcija studija | 49 | 14-11-2012 04:24 PM |
Lampaski pre na bubnju? | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 12 | 23-01-2012 07:41 PM |
Shta koristite na bubnju? | shashko | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 07-03-2009 02:58 PM |
ROLAND SH 101 Demo (plus diskusija o Matrix-12) | silicon science | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 50 | 03-10-2007 07:38 PM |
Produkcija prelaza na bubnju | dr.Ru | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 15-05-2006 04:13 PM |