![]() |
Diskusija o softver bubnju [Branoy]
[...preneto iz druge teme]
samo sto treba razgraniciti sta je sra** . toliko gb za par dobosa, kickova i hi hat, svi zajendo nisu 100mb s lajerima .. a ono ostalo nista mi ne treba.. tu nesto ako valja samo presemplujes te osnovnee u par lajera , i kazes zbogom ostali GB. batery i vozi. imam samo superrior 2, bez njegove banke, citam nekih par od ez drummera , i od svega u tomu su najbolje middi ritmovi odradjeni, dok ja te udarce ne mogu u nista ubaciti, uvak tanko. ili nema konkretnost. sve fino na suvo. al kad ubacis par kanala nema te. stavis drumagog 5 na njega i pozajmis druge njegove udarce, druga prica |
Re: BFD3 je dostupan svima :)
Quote:
|
grehota mi bilo reci 10 x manje :D ,, i to u fulu stereo 24bit, po 10 lajera :D po dve sekunde vrh
mada meni ne treba stereo drum, kick i snare treba da su u centru pa izbaci eto i stereo iz tih udaraca hahah |
Quote:
Quote:
|
cemu sluzi,? uzmes njegove presete, pa ni jedan ne mozes odmah staviti u pesmu.. a strucnjaci ga podesili.? sta ja vise treba da pipam ako kupim i dam tolike pare na to? jesam ja rodjen bubnjar? ovo i treba da sluzi za nas koji ne sviramo bubnjeve, a i oni koji ga sviraju ne znaju ih 10 posto nastimat.
sta ja vise treba da pipam da bi on prozvucao, sjeo u mix, itd itd? i sve mi se to svodi na plastiku. nema udarca !! da ti lede se vene. to je samo kultura,. fino dok slusas midi. da snimam zive gitare mozda bi ga i izvukle. ali nemam nikog ovde. tako kad stavim sve vsti, mesto zivih ljudi, jbg, kako je tako je. ti okaci video dokaz, sve sto ti mislis , pa da cujemo to roundrobin i te zeze. |
Quote:
(po?to nisi pro?itao kad sam ti napisao prvi put, evo copy and paste, nemam ?ta novo da dodam) |
pa nemas. vi samo neke price imate . kad treba dokaz. video. nemaa, ja to sto ti pricas ne razumem. ja znam sta ja cujem.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Druga stvar - ljudi su pravili muziku i pomocu gusli, sa 2 tona, ali nije bilo lako slusati :D, tako da, brano, mozes uopste i da ne stavis bubanj - ako me razumes. Naravno ima gotovih, usemplovanih sa sve room, ambijentom i sl, mnogo manje muke, ali i mnogo manje kontrole. |
All times are GMT +1. The time now is 04:27 PM. |