Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-01-2014, 04:36 PM   #10
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: BFD3 je dostupan svima :)

svi ti drumovi . kad cujes na njihovim sajtovima demose.. ko zna kroz sta je to provuceno, kroz kakve mixere vani, i efekte.

ni jedan od njih ti nije ostavio PROJEKAT od tog demoa, da vidis da je to stvarno tako sve u jednom DAW-u uradjeno, i sve plugini koji su dostupni na sajtovima dal za pare il dzabanu.

kad ti isti taj drum ubacis kod sebe, ostane samo divljenje na midi ritmovima.

cenim firme koje stave i midi files od njihovog demosa sa sajta. i tako je i kako je i kao kod njih na snimku. nema lazi nema pevare..

i ako je tako. dzaba meni taj plasticni tanki bubanj ako ja nemam veliku konzolu i hardwera externog da to prozvuci nekako.

nisam ba tvrdoglav. ja samo citam a ne cujem to sto citam!!

ne treba ba Ivane , ako ja nekog moram moliti da nesto napise do cilja, jebes takve ljude..

ako svi oni znaju, i to zadrzavaju za sebe, kao dobili smo mi sa tim rezultate, al ti neces. ne znas. niti cu ti reci , otkrio sam fore da zazvuci, al jbg, sad, ne ide to tako.. pa jbt ne snimam ja lepu brenu, i cecu, i draganu mirkovic?? ja jos ne snimam nikog. a da mi je da snimam. ne znam kako da zazvucim drugacije a da nije direkt iz presonus karte kompijuterski, ja ne volim taj ton.

evo stavio neki dan cecu neku pesmu, turbulentno u cubase. i sad slusam, jbt ako ja nemam sve te boje i udarce i sve to, i napravio bi isto ba, i pocnem traziti boju druma, bass, leadova, i sve sto je to tu negde. i vrtim po EQ, filterima, stavi kompresora, ma sta god, ono ni blizu zvuku tom, i toj dubini, mekoci, sirini ne znam ni ja, cak sta vise mutno je dosta, al to nije kompijuterski ton .. meni nije do one svirke midi perfektne iz drumera , to mi je najlakse, crtam ja drum 15 god, kakav oces. nego kako da zvuci a da nije kompijuterski, da se ne prepozna da je PC. to me ubija. dzaba svi ovi efekti. sta trebam kupiti ? ?!! da proteram to kroz nesto , skupicu pare, za 5 , 5 godina al skupicu

Last edited by branoy; 05-01-2014 at 04:47 PM.
branoy is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules