|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Ja gledam tutoriale iz razloga što ne znam čemu sliuži nešto, npr nisam znao za što služi compressor, limiter itd. U tutorialima sam naučio to, a kada radim melodiju sve ljepo krene onda se od jednom izgubim. Dođem do djela kada sve izgleda super i onda od jednom krivo postavim neke note, ili ne mogu nači kombinaciju nota koja paše uz ono što sam prije napravio.
Tutoriali mi jako puno pomognu kod programa kao što je massive vst, ima puno toga u na njemu a za dosta toga ne znam čemu služi. Najviše me zeza kada u glavi imam jedan zvuk koj bi odgovarao uz to što sam napravio a ja ga ne znam napraviti. Iako melodija nekada ispadne dobra. Vidim da je alfom pitao imam li kojeg muzičkog sluha i jesam li to kontrolirao, nisam kontrolirao, a i kako da to provjerim? |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pisanje tekstova i melodija - saveti | Eeva_r&b | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 56 | 24-08-2014 12:37 AM |
Melodija Menge? | koca | Gitarska Produkcija | 23 | 21-10-2013 02:02 PM |
Studio izrada | ggulin | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 02-10-2012 12:07 PM |
Harmonija koka melodija jaje, ili obratno? | Znak | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 15 | 27-03-2011 01:13 PM |
Izrada Aran?mana Na Tekst | MAČKON | Audio Produkcija - Tehnike | 4 | 12-03-2007 11:04 PM |