![]() |
Izrada melodija
Zanima me imaju li kakva pravila kod izrade melodija?
Kako da izradim melodiju, ?to moram znati? Zanima me izrada melodija za house i pop muziku uglavnom. |
Re: Izrada melodija
Samo namesti? ?to manju latenciju na zvučnoj karti, pa onda pritiska? crne dirke za house, a bele za pop muziku.
Pozdrav, Vasa |
@ awacs
Ma nije Vaso. Mora da si nešto pobrkao. Obrnuto je ; crne dirke su za house, a bijele za pop muziku. |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
:thumbsup:
|
Quote:
Ovo vazi kako za klasicnu tako i za modernu muziku. Evo jedan od korisnih linkova, tu imas znacenje. recenice, motiva,muzicke figure, perioda.. http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D1...BB%D0%B8%D0%BA |
Ako je pop za nas narod, koristice ti i znanje o onom malom dzojstiku sa leve strane klavijature....ume to da bude i tockic ali dzojstik je ipak prva ljubav. Neki ga zovu i sabanajzer.
|
Quote:
Bez uvrede za recenicu iznad...ali morao sam nesto napisati posle citanja topic-a, btw nije ni u pravom delu foruma postavljeno pitanje. |
Quote:
Pitanje je prilicno opsteg karaktera i nadam se da ti je jasno da preko forumskih postova ne moze lako da se objasni nesto sto se uci/studira godinama. Maltene ko - "Kupio sam avion, kako se to vozi?" Poz |
All times are GMT +1. The time now is 07:09 PM. |