|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ahahahahaha ![]() ![]() ![]() Paz ovaj ![]() Umro Bil Gejts i oti?ao na onaj svet. Čeka on tako u čistili?tu kad se pojavi Bog lično. - Dakle, Bile, malo sam zbunjen. Ne znam gde bih te stavio. Istina da si zadu?io čovečanstvo ?to si stavio kompjuter u skoro svako domaćinstvo sveta, ali s tim si doneo i brdo nevolja. Svejedno, napraviću izuzetak i dopustiti ti da sam odabere?. - Evo, pa ti pogledaj prvo pakao. I pogleda Bil pakao. Čisto, lepo, mirisno, pe?čane pla?e i kristalno bistro more, ribe trče gole, vri?te od smeha? Bil očaran ka?e: - Pa ovo je sjajno. A raj? - Pogledaj i raj, ka?e Bog. Visoko na nebu, par slatkih anđelčića svirucka harfe i lepr?a po oblacima. Bil gleda razmi?lja i ka?e: - Mislim da je ipak bolje u paklu. Biram pakao. - Dobro, kako god ?eli?. I po?alje on Gejtsa u pakao. Nakon dve nedelje poseti Bog Bila u paklu. A tamo Bil u vreloj mračnoj pećini sav u te?kim lancima ?ibaju ga dva demona, vatra bukti, sve smrdi - ?ta je Bile, kako je? Bil totalno izmučen i razočaran odgovara: - Kako, kako je? Pa jezivo je, nije uop?te onako kako sam očekivao. Gde su one predivne pla?e i komadi i kokteli i sve? Bog se nasme?i i ka?e: - E, sinko, to ti je bio screen saver. ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vicevi o glazbenicima | zvincic | Pricaonica | 87 | 07-03-2013 12:16 AM |
Domaci vicevi o Chuck Norisu | Arthur | Pricaonica | 93 | 19-03-2011 07:11 PM |
Dobri magneti za Bass? | HeatMan | Gitarska Produkcija | 27 | 07-08-2009 03:11 AM |