|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Pa, neki tehnički potkovan odgovor na žalost nemam, to će verovatno diviner ili neko smeti da kaže.
Moj odgovor je sledeći, izvini Arthure, opet moja...surova-realno-melanholično-ekonomska priča... Ndv...druže...Da ti zarađuješ neku lovu sa tim računarom, ne bi imao vremena da pitaš...morao bi prosto, bar sam ubeđen i bez previše analize da kupuješ dalje, a priroda stvari nalaže da bi to bilo izvodljivo, zarađivao bi više, makar i ne analizirao do tančina... Dakle priuštivo je u takvim okolnostima, isplativo, bolje je sigurno...pa kud puklo... Ovako, ja kažem, ne troši novce... Eto uzmi polovan, zabodi u istu ploču i čekaj bolje dane... Osim , ako je investicija u kako dalje u pitanju... Onda i nema puno veze, nema puno bolje od onoga što si naveo, pa ako imaš pare i spremnost...koga briga šta to radi...radi isto ko i drugima... Ne zameri na iskrenosti, najbolje imam na umu... Srdačan poz'
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
upgrade pc-ja, ima li smisla? | stefdza90 | Computer Hardware | 1 | 12-01-2013 01:29 AM |
winxp background services, ima li smisla? | silzg | Computer Hardware | 3 | 21-07-2008 04:34 PM |
Kako odabrati pravog producenta, kod nas,a i sire? | disco violence | Audio Produkcija - Tehnike | 59 | 03-11-2007 01:51 AM |
Stvarno nema smisla!!! | OFF | Predlozi i sugestije | 1 | 07-08-2006 02:57 PM |